Fijn Paasweekend! Bestellingen worden vanaf 2 april weer verzonden. – Bij iedere bestelling krijg je een gratis prikvilt pakketje Lente cadeau! – Vanaf €75,- krijg je gratis verzending met de code PAASHAAS.
Hartelijke groet, Saar & Saar

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Creatief met kerst

Het voelt altijd nog heel ver weg, zo met Sinterklaas nog voor de deur, maar over ruim zes weken is het kerst! Zes weken heb je dus nog om lekker creatief aan de slag te gaan met jouw kerst DIY’s! We zetten er een paar voor je op een rijtje. Welke kies jij? 

Foto Happy Handmade Living

Kerstster van lontwol

Van het weekend ging Ratna live op Instagram en vroeg onze volgers van welke box uit de oude doos ze graag de video op Youtube zouden willen zien. De keuze was tussen de Kerstboom van lontwol of de Kerstster, ook van lontwol. Het was een nek aan nek race, maar de Kerstster bleek favoriet. Deze is dan ook vanaf nu te zien op YouTube, zodat jij hier mee aan de slag kunt gaan! Check snel deze link! 

Kerstboom van lontwol
De toffe kerstboom van mooi groene lontwol bleek dus ook nog steeds populair! Niet vrij beschikbaar op YouTube, maar wel te bestellen als los patroon, inclusief video. Wil je met deze boom aan de slag, bestel dan snel dit patroon! 

Nieuw! De Kerst box kids van September8!

In de live waar we het net over hadden presenteerde Ratna, samen met haar dochter Jill, onze nieuwste aanwinst: twee stolpjes maken! Met deze box vol super leuke verschillende materialen heb je alles in huis om een klein wintertafereel te maken in elke stolp. Lekker samen met je kid(s) aan de slag in de decembermaand! Als je hem nu bestelt, heb je hem na 5 december in huis. Ruim op tijd dus voor de kerstvakantie!

Genoeg te doen dus de komende weken! Vraag jij je net als wij soms af of je wel plek genoeg in huis hebt voor alle toffe DIY’s? 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

DIY pakket kerstboom weven met lontwol en versieren met lampjes.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 172 reviews.
0