TIP: Geef een heerlijk DIY abonnement cadeau voor de feestdagen. Gratis welkomst cadeau! X Saar TIP: Geef een heerlijk DIY abonnement cadeau voor de feestdagen. Gratis welkomst cadeau! X Saar

News

De box van de maand december: zelf kaarsjes maken met soya was

De box van de maand december: zelf kaarsjes maken met soya was

#3 in het drieluik van licht

En hoppa, we zitten alweer in december. Niet te geloven hoe snel dit jaar voorbij is gevlogen toch?! Sint is in het land en de kerstdagen staan ook alweer bijna voor de deur! 🎄

Tijd voor onze December21 box dus, de derde in ons drieluik van licht. Licht in de donkere dagen die voor de deur staan 🌙  In december gaan we aan de slag met het maken van soya was kaarsen!

Deze box is in samenwerking met Concept store Pear Tree

 

DIY zelf kaarsjes maken van soya was 

Soya was is perfect voor het maken van kaarsjes. Het is 100% natuurlijk en heeft een schone verbranding. Voor een feestelijk tintje hebben we 3 potjes in deze DIY gedaan met kleur en heerlijke geur:

  • Lichtroze met kerstgeur
  • Zachtgeel met vanille geur
  • Taupe met latte macchiato geur 

In de box - wat overigens een schattig craft huisje is om nog zelf te versieren - zitten 6 lonten en gedroogde materialen zoals besjes en bloemblaadjes. We hebben 2 glaasjes erbij geleverd en er zit genoeg soya wax bij om nog 4 glaasjes te vullen. Een leeg yoghurt potje is geschikt, of een glaasje waar de toetjes inzitten zoals Cheescake (mooie reden voor een extra toetje). Of wellicht heb je nog oude waxinelichtjes die nu leeg zijn.

Wat je zelf nodig hebt is een magnetron (of een buurman, vriendin, moeder met een magnetron) en een glazen kan.

Oh en wat heel fijn is met deze drukke feestmaand is dat het een lekker snelle DIY is. Want we zijn vaak druk zat deze decembertijd.

 

*Een extra cadeautje van de kerstman*

Niks zo fijn als de kaarsjes lekker aan en met een zelfgebreide plaid van lontwol op de bank met een kopje thee. Die kaarsjes heb je net gemaakt, een wollen plaidje wellicht ook al en van ons krijg je de thee .

In ieder pakket zit heerlijke winterthee (ook van Concept store Peartree) om vers te zetten.

 

Inhoud van deze box

  • Kartonnen craft huisje, ook leuk om zelf te versieren!
  • 3 geuren: kerst, vanille en latte macchiato
  • Soya wax, voldoende voor 6 kaarsjes
  • 6 lonten
  • Gedroogde materialen zoals besjes en bloemblaadjes
  • 2 glaasjes
  • Thee cadeau

Wij hebben er zin in, jullie ook?!

 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Laat een opmerking achter