Bekijk hier onze leuke Moederdag DIY acties, korting, 2e halve prijs en meer!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De nieuwste box voor jou: Macramé veren van lontwol!

Vederzacht!

Daar is hij dan… Onze augustus box!

Je krijgt een compleet pakket waarmee je twee prachtige veren van lontwol maakt in de kleur Ivory. A BIG one (de veer op de foto is ongeveer 45 cm) en een kleintje.Ze zijn in het echt net zo zacht en fluffy als ie eruit zit op de foto 😉

Compleet pakket

Bij de lontwol veren zitten ook 2 mooie houten ringen. Zo kun je je veren ophangen. Heb je al een plekje in gedachten? Je maakt de veren volgens onze beschrijving en video, maar het leuke is dat je zelf de afmeting en vorm kunt bepalen. Zo wordt iedere veer dus echt persoonlijk!

Met handgemaakt leren label

En… tromgeroffel, wat er óók bij zit, een september18.nl leren label om aan één van je veren te hangen zodat ze helemaal sjiek en af zijn! We zijn er trots op!

Aanmelden

Nog geen member en wil je deze prachtige veren zelf maken en bij jou in huis ophangen, meld je dan aan voor 10 augustus! Ofwel, 9 augustus is je laatste kans. Dan krijg je ook nog eens ons befaamde lontwol krukje cadeau! De voorwaarden lezen en aanmelden kun je hier direct doen. Tot snel!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Zelf portret van Tante Knotje geborduurd.

Gezin borduren

Borduur inspiratie Met de box van de maand mei maken we twee wandhangers met botanische bloemen. Maar misschien vind jij bloemen helemaal niet leuk om

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

2 veren van lontwol in groen en ivoor geknoopt.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 175 reviews.
0