Fijn Paasweekend! Bestellingen worden vanaf 2 april weer verzonden. – Bij iedere bestelling krijg je een gratis prikvilt pakketje Lente cadeau! – Vanaf €75,- krijg je gratis verzending met de code PAASHAAS.
Hartelijke groet, Saar & Saar

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Dit najaar, veel lontwol in onze boxen!

Dit najaar staan onze boxen in het deken van de lontwol. Ook wel bekend als merinowol, chunky wool, big wool en breiwol XXL.

De reden is dat het fantastisch natuurlijk en mooi materiaal is. En je kunt er heel veel gave dingen mee maken voor in jouw interieur. We zagen de mooie dikke wol al voorbij komen in de BOX van de maand juli. Toen gingen we een krukje breien met lontwol.

In de maand oktober gaan we een super gave wandhanger weven met lontwol. In november maken we een bedsprei met 2 kilo lontwol in de prachtige natuurtint Grey Melange. Dit doen we door middel van armbreien. Of je kunt de wol op tafel leggen mocht je dit fijner vinden. In december sluiten we het DIY jaar af met de Kerst Special: De houten kerstboom met geweven lontwol. We hebben gekozen voor een hele mooie kleur oud groen, onze Fir Mix. Je krijgt het pakket compleet met versiering, lampjes, batterijen en natuurlijk onze exclusieve DIY stap-voor-stap tutorial video.

Mis het niet, lontwol dit najaar bij September18.nl. Word ook member en ga lekker met je handen in de wol. Samen mooie dingen maken, doe je mee?

Liefs Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Bol poeder kleur lontwol, merino, biologisch geverfd.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 172 reviews.
0