Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Even voorstellen: Founder Sarah Ruijter

Mijn achtergrond

Hoi, ik ben Sarah. September18 ben ik – in september 2018 😉 – begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde en het maken van mooie producten daarmee. Zelf heb ik een achtergrond in Hospitality Management (Hogere Hotelschool) en in 2013 kocht ik het bedrijf Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ik had geen idee van alles wat er mogelijk was op het gebied van zijde, zijdeschilderen, vilten, XXL breien enz.

De afgelopen jaren heb ik het bedrijf, opgericht in 1982, verder uitgebouwd tot een ware beleving rondom zijde met een winkel, groothandel, webshop, atelier, cursussen, masterclasses en een eigen zijde-museum.

Waarom September18

Wat bij mij zorgde voor de kriebels voor het oprichten van September18.nl is dat mijn klanten bij ZIJDAR en Zijdewinkel.nl veelal textielprofessionals en hobbyisten zijn met ervaring. Terwijl er zoveel mensen zijn (net als ikzelf) die het super leuk vinden om iets te maken, maar hoe?! Ze hebben een beetje of geen ervaring, of juist heel veel maar net niet de tijd, de moed of het idee om aan de slag te gaan.

Handmade luxury

Door mijn inkoopervaring bij Zijdar en Zijdewinkel.nl heb ik de mogelijkheid om voordelig deze DIY boxen aan te bieden voor iedereen die het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan. Pure, eerlijke, natuurlijke en mooie materialen voor het Handmade Luxury gevoel. Met een duidelijke video instructie waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw interieur eyecatcher, mode item of accessoire maakt.

Relax!

Door het abonnement hoef je er niet bij na te denken en ontvang je gewoon iedere maand jouw DIY Box. Want we hebben wel iets anders aan ons hoofd; werk, huis, gezin, druk druk druk. En juist dan is het zo belangrijk om even tijd voor jezelf te maken, en met je handen in de wol, zijde of stoffen te duiken.


Niets geeft zoveel voldoening als dingen creëren met je eigen handen. Echt, daar word je rustig, gelukkig en relaxed van!

Hartelijke groet,
Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Sarah founder september18.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
0