Fijn Paasweekend! Bestellingen worden vanaf 2 april weer verzonden. – Bij iedere bestelling krijg je een gratis prikvilt pakketje Lente cadeau! – Vanaf €75,- krijg je gratis verzending met de code PAASHAAS.
Hartelijke groet, Saar & Saar

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Even voorstellen: Ratna Meijer

Mijn achtergrond

Hoi, ik ben Ratna. Sinds mei 2020 werk ik samen met Sarah aan September18. Als juf in het basisonderwijs met als grote hobby handletteren kwam ik bij Sarah terecht voor het maken van muurtekeningen in het Zijdemuseum. Al snel viel ik voor alle mooie materialen die bij Zijdar en Zijdewinkel verkocht worden en toen ik hoorde van het bestaan van September18 ben ik vrijwel direct member geworden. Iedere maand weer een nieuwe techniek en nieuwe materialen, ik kijk elke maand weer uit naar mijn knutselmoment. Ik ben heel graag creatief bezig en werk ook als creatief kindercoach in mijn eigen praktijk. 

Creatieve ontdekkingen @september18.nl

Daarnaast werk ik inmiddels ook als docent voor verschillende workshops bij Zijdar en ben ik nog meer te weten gekomen over alle prachtige materialen. Toen Sarah mij vroeg of ik haar wilde helpen met September18 hoefde ik dan ook geen seconde na te denken. Nog meer creatieve ontdekkingen doen! 


Reset yourself

Do It Yourself nodigt uit om je even helemaal los te maken van alles wat er speelt in je hoofd en je even te resetten. En dat je daar dan als resultaat ook nog eens een prachtige eye catcher voor in je interieur of outfit aan over houdt is natuurlijk helemaal te gek! De boxen van September18 zijn zo compleet dat je niet na hoeft te denken of je alles wel in huis hebt, je kunt gewoon direct aan de slag. De beschrijving en video maken het helemaal af en zorgen ervoor dat het iedereen, met of zonder ervaring, iets heel moois kan maken! 

Hartelijke groet, 
Ratna

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 172 reviews.
0