Bekijk hier onze leuke Moederdag DIY acties, korting, 2e halve prijs en meer!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Speciaal voor gasten in het Tiny House | Heemskerk

Helemaal tot rust komen naast bos en duinen 

Wil je er helemaal uit? Kom dan overnachten in dit toffe Tiny House in de duinen van Heemskerk, geniet van de natuur of ga lekker uitwaaien op het strand. Van alle gemakken voorzien, Wifi, waterkoker, koffiemachine, koel-vries combinatie.

In de slaapkamer een tweepersoons dubbele boxspring. Aparte badkamer met comfortabele douche en een toilet. Op de lage slaapzolder staan twee losse bedden.

In de woonkamer / eetgedeelte vind je comfortabele stoelen en een fijne eettafel met stoelen waarop je een hele dag/avond kunt doorbrengen.

Je kunt het Tiny House hier boeken via airbnb. 

Lokale samenwerking S18 x Tiny House 

Wat is er leuker dan een lokale samenwerking, waarbij het bij beiden om rust, even opladen en de natuur draait ;-). 

Bij September18 bestel je jouw DIY Do It Yourself ofwel maak-het-zelf pakketen. Met instructie op papier en video per mail. Je maakt toffe items voor je interieur en leuke accessoires voor jezelf. Met natuurlijk materialen zoals wol en zijde, ga je aan de slag met haken, breien, vilten, verven enz. En het leuke is, je hoeft écht geen ervaring te hebben (mag wel natuurlijk!).

De speciale korting is te gebruiken voor;

  • Losse boxen
    • Wanneer je member bent van september18.nl ontvang je iedere maand een toffe box om mee aan de slag te gaan. In iedere box zitten super mooie en veelal natuurlijke materialen. Bij iedere box zit een recept of instructie op papier én een video tutorial. De boxen kun je achteraf (op = op) ook los bestellen.
  • DIY pakketten
    • Dit zijn de bestsellers waarmee september18 in september 2018 gestart is. Kant-en-klare do it yourself pakketten om aan de slag te gaan met jouw XXL gebreide deken, inclusief patroon, video en wolwijzer.
  • Workshops
    • Naast de online DIY boxen en doe het zelf pakketten ontmoeten & begroeten we je ook heel graag live in ons atelier op De Trompet 1936 in Heemskerk. Onder leiding van docent Ratna Meijer van September18.nl ga je fijn aan de slag met prachtige natuurlijke materialen zoals zijde, hout en lontwol. Onze workshops zijn incl. alle materialen,  koffie, thee en iets lekkers. Bovendien krijg je 10% korting in onze winkel beneden het atelier. Brei een deken of een poef, verf je eigen sjaal, of maak een wanddecoratie met de punch techniek of macrame techniek.

Speciaal jou als gast van het Tiny House

Via jouw host Kirsten heb je een mail ontvangen met hierin een link en kortingscode voor September18.nl. Ben je even uitgewandeld, regent het, of heb je gewoon zin om creatief bezig te zijn? Bestel dan online jouw pakket, en Kirsten zorgt ervoor dat het bezorgt wordt in jouw Tiny House! Of kom gezellig opladen in ons atelier in Heemskerk, op ca. 10 minuten afstand met de auto / 30 minuten fietsen van jouw Tiny House en volg een creatieve workshop. 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #16

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zien jullie Saar (Sarah) veel aan het werk en thuis…Beetje stress van de lancering van de box, rustig op de

Lees verder »
Zelf portret van Tante Knotje geborduurd.

Gezin borduren

Borduur inspiratie Met de box van de maand mei maken we twee wandhangers met botanische bloemen. Maar misschien vind jij bloemen helemaal niet leuk om

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Bol brick steen oranje kleur lontwol, merino, biologisch geverfd.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 175 reviews.
0