Brei je mee met Juf Sas?

LONTWOL

“Zo dat is nog eens een bolletje (3 kilo)….en wat een mooie kleur. Dit weekend heb ik een post gedaan over de woondeken die ik al in 2017 heb gemaakt en veel mensen vroegen mij waar je deze wol kunt kopen. Waar ik het toen gekocht heb, bestaat niet meer dus op zoek naar een shop met lontwol en zo kwam ik uit bij September18.

Ik kan dus aan de slag met mijn derde plaid. Na een roomwitte, lichtgrijze nu een antraciete kleur (lijkt ook beetje bruin). Zo leuk om te doen. Ik houd jullie op de hoogte!

Bedankt september 18 voor de snelle levering!” 

Volg jij Juf Sas al? Zo leuk, via Facebook of Instagram

#knitting #knitwear #breipatroon #jufsas #armknittingblanket #armknit #breienmetjufsas #knittinginspiration

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: