Bekijk hier onze acties voor Vaderdag zondag 16 juni. DIY met hout, voor wie je zoveel houdt ;-). 

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Creatief met kinderen

Het is voor de ontwikkeling van kinderen super belangrijk om creatief bezig te zijn. Door dingen te maken, werk je aan de motoriek en inventiviteit. Door te experimenteren en uitproberen leren kinderen of iets kan of juist niet. Het helpt het zelfvertrouwen te laten groeien, want hoe tof is het als je trots kunt zijn op iets dat je zelf gemaakt hebt?! 

Helaas is er binnen het huidige onderwijs op de meeste scholen steeds minder tijd om creatief bezig te zijn. Hoe fijn is het dan om thuis met je kids aan de slag te gaan? Nu zijn we allemaal druk en is zelf activiteiten bedenken soms lastig. Daar springen wij met de kids boxen van September8 nu op in! 

Rond (bijna) iedere schoolvakantie lanceren wij een speciale kids box, geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze een kwast kunnen vasthouden tot… hoe lang ze het zelf leuk vinden! En wij hopen dat dat heeeeel lang is! 🤗 Iedere box staat in het teken van de tijd van het jaar of een feestdag die er bijna aankomt. En dat vinden alle kinderen leuk!

Voor de herfstvakantie (en die is al bijna!) staat de herfst box Halloween pompoen maken box op het programma. Deze eerste kids box is makkelijk voor iedereen, maar heeft een super leuk en spannend effect! Een heerlijke activiteit voor een herfstvakantiedag en om ‘s avonds dan te branden! No worries, met een led lampje 😉

Doen jullie mee?! 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Ambassadeur September18 Laura.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 177 reviews.
0