Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De 5 leukste DIY interieur ideeën

Nieuwe items toevoegen aan je interieur is altijd leuk, maar al helemaal wanneer het items zijn die je zelf gemaakt hebt. Wanneer jouw woonaccessoires zelfgemaakt zijn, geeft dit juist een bijzondere toevoeging aan jouw woonstijl. Daarbij is het vaak nog een stuk goedkoper ook.

Hou je ervan om zelf dingen te maken en creatief bezig te zijn? Ben jij altijd bezig met je interieur en vind je het leuk om nieuwe interieur items aan jouw woonstijl toe te voegen? In deze blog delen we de 5 leukste DIY interieur ideeën!

Interieur idee 1: Een poef van lontwol

Een mooi DIY interieur idee is het maken van een poef van lontwol. Super leuk voor bijvoorbeeld in de huiskamer of slaapkamer. Het leuke van dit interieur idee is dat je lekker creatief bezig kunt zijn, maar het toch makkelijk is om te maken.

Met de losse box van September18 is het al helemaal eenvoudig om een poef van lontwol te maken. In onze losse box zitten namelijk alle materialen, instructies en video’s, waardoor jij een prachtig woonaccessoire in elkaar tovert. Daarbij brei je deze poef met je handen, extra easy en leuk dus! 

Interieur idee 2: Een krukje van hout met lontwol

Nu we toch in categorie “zit accessoires” zitten, gaan we door naar interieur idee 2: Een krukje van hout met lontwol. Dit krukje is een chique toevoeging op iedere woonstijl en kun je ook op andere manieren stylen. Voeg bijvoorbeeld een houten dienblad, grote bos bloemen of een hoekje met een cappuccino of wijntje toe aan dit krukje. Het krukje staat ook erg mooi in bijvoorbeeld een babykamer of tussenkamer.

In onze webshop hebben we van dit leuke DIY-project een losse box met alle benodigdheden, zoals materialen, instructies en video’s erin!

Interieur idee 3: DIY babydeken

Over babykamers en lontwol gesproken… een tof DIY-project om op te pakken is het breien van een zelfgemaakte babydeken. Je kunt dit gebruiken voor de babykamer, maar ook natuurlijk als woondeken in andere kamers!

Ook hiervan hebben wij in onze webshop een losse box met alle materialen, instructies en video’s erin. Met de losse box brei je binnen een paar uur een DIY plaid. Daarbij is een zelfgemaakte babydeken ook een erg mooi kraamcadeau om te geven!

Interieur idee 4: Een foto op hout

Een bijzondere look in je interieur is een foto op hout. Vooral omdat je de afbeelding zelf kunt uitkiezen naar eigen smaak of sentimentele waarde. Doordat de afbeelding is afgebeeld op hout, geeft het een chic effect aan iedere woonstijl. Daarbij is dit misschien de meest makkelijke DIY-project om te maken.

September18 heeft hiervan een losse box in samenwerking met Veel In Hout. In deze box ontvang je een mooi glad houten plankje, met verschillende ontwerpen, een kwastje, lijm en olie. Dit DIY-project en deze samenwerking met Veel In Hout is extra mooi, omdat alle werknemers hier een lichamelijke beperking, een niet-aangeboren hersenletsel, chronische ziekte of een verstandelijke beperking hebben.

Interieur idee 5: Mozaïek borrelplank

Een ideaal en bruikbare woonaccessoire: Een Mozaïek borrelplankje voor alle leuke en gezellige borrelmomenten! Met een eigen gemaakt borrelplankje weet je zeker dat jij de show steelt met elke borrel en dat niemand dit toffe interieur item heeft. De mozaïek steentjes geven een extra chique look.

In onze webshop vind je van dit interieur idee een losse box met alles erin wat je nodig hebt. Zo kun je dus lekker aan de slag met alle materialen, instructies en video’s.

Jeuken jouw handen ook na het lezen van deze blog? Bekijk hier nog meer interieur ideeën! Met welke woonaccessoire ga jij binnenkort aan de slag?

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

kruip lekker onder een wollen deken

Week overzicht #23

Weekvlog Hi! Een paar weken geleden verhuisden we met ons kantoor naar de 2e verdieping. En er moeten nog steeds wat dingen gedaan worden… Manlief

Lees verder »
juni boxen inpakken

Week overzicht #22

Weekvlog Hi! Sarina ging aan de slag met de brand-in-houtpen en Sarah was ondertussen druk met het inpakken van de maandbox van juni. Dit weekend

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

DIY poef van lontwol gebreid in Ivoor en Grijs met een plant erop, magazine en mok.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0