Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

DIY Creatief met klei!

Februari staat alweer voor de deur en dat betekent een nieuwe box! 💕 We slaan deze maand aan het boetseren. Met deze klei box maak jij zelf een prachtig vaasje, pennenbakje, schaaltje of wat je zelf ook maar kunt bedenken van klei! Je ontvangt van ons de witte boetseerpasta / klei die aan de lucht droogt, lees: geen oven nodig! Daarnaast zit er in jouw box een permanente marker om je kleiwerk te versieren en transparante lak om jouw project een mooie glans en een kras-, stoot- en stofbestendige toplaag te geven. 🖌️

Maak een vaas, schaaltje, dieren figuurtjes van klei….

Deze box is dus super vrij en creatief, het is helemaal aan jou wat je er van gaat maken! 💡 Uiteraard zorgen wij voor een beschrijving en een exclusieve instructie video in onze September18 Academy, zodat je lekker aan de slag kunt! Ook zullen we diverse blogs delen met inspiratie voor een leuk klei project. 

Cadeautje, Blossombs voor bijen!

Oh en hoe leuk, bij deze klei box zit weer een fijn cadeautje, een cadeautje met een waardevolle boodschap! Het voorjaar staat voor de deur 🌸 . Om op een betaalbare en simpele manier bij te dragen aan gevarieerde bloemen voor de bijen, ontwikkelde #Blossombs de ideale zaadbommetjes.

Deze handgemaakte bolletjes van klei ;-), zitten boordevol weide bloemzaden waar je één bij 🐝een jaar mee in leven kunt houden. Twee maal per jaar komen er bloemen uit, in maart en september en geeft deze bol de variatie die de bij nodig heeft! Cadeautje van ons, voor jou en de bijtjes dus! 💝

Wat ga jij van deze fijne klei box maken?! We zijn benieuwd! 🗿Let op: deze losse box wordt tegelijkertijd met de boxen voor onze members verzonden, tussen 10 en 20 februari! 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0