Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

In de video waarin ik de box voor de maand oktober presenteer – de DIY Box borduren van een tas – zit ik aan een tafel met een kleed wat geborduurd is. Op de video verwijs ik hier naar, je ziet het kleed alleen niet in beeld. Het leek mij leuk om er meer over te vertellen in deze blog.

Leve de imperfectie!

Onder de naam SUSTAINED biedt textielkunstenaar Sara Vrugt eerlijk, handmatig bewerkt keukentextiel en tafellinnen aan. Met SUSTAINED viert zij de vlek, het vakmanschap en de schoonheid van damast. 

De voor SUSTAINED karakteristieke vlekken zijn gegarandeerd een ‘conversation piece’. En behalve een feest voor het oog is SUSTAINED nog duurzaam geproduceerd ook.

Een tafelkleed vol met vlekken

De “vlekken” die erop zitten zijn dus geborduurd. Heb je de tafel mooi gedekt met het linnengoed, en komt er een vlek bij? Dan valt deze A) niet zo erg op en B) je kunt de vlek ook gewoon zelf borduren.

Van servet tot onderzetters en placemat

Je kunt natuurlijk van alles borduren. Op de website van Sustained zie je toffe inspiratie. Ons tafelkleed “Adriaantje” vind je er ook. Ze hebben allemaal een naam, zo grappig. Ik ben benieuwd of je de borduur vibes helemaal te pakken hebt straks en naast de tas ook meer gaat borduren. Gepersonaliseerde servetten? Kerstboompjes op de onderzetters voor het kerst diner? De naam van je kids op hun schooltas. Een mooie bloem op je favoriete shirt? Hou ons op de hoogte. Vinden we heel leuk!

Dat kan via @september18.nl of in de FB Community. Je mag ons natuurlijk ook gewoon mailen of een (geborduurde?) kaart sturen ; -)

Hartelijke groet,

Sarah – eigenaresse september18.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0