Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Cadeau voor jou; shampoo bar van HappySoaps

In de box van de maand oktober ontvang je een super lekkere shampoo bar van HappySoaps.

“Onze HappySoaps Shampoo Bars zijn 100 (micro)plasticvrijvegan en natuurlijk. De Shampoo Bars zijn allemaal handgemaakt in Nederland  met liefde  Er wordt geen grammetje plastic gebruikt bij de productie, transport en opslag. Daarnaast zijn onze Shampoo Bars helemaal vrij van palmolie!

Omgerekend zijn de Bars ook een stuk goedkoper dan de traditionele shampoos. Eén Shampoo Bar staat namelijk gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen.
Goed voor jou, het milieu én je portemonnee!” 

Samenwerking met Marcella van HappySoaps Express

Deze leuke samenwerking is tot stand gekomen met Marcella van HappySoaps Express. Hier lees je haar ondernemersverhaal.

M ID Interieur Design en de kennismaking met September18.nl

“Oprichting M ID Interieur Design maart 2020, 1 week voor de eerste lockdown. De lockdown tijd heb ik nuttig gebruikt om mijn website en webwinkel op te zetten. Workshops uit te werken, drukwerk te maken en al het andere wat komt kijken bij het opzetten van een bedrijf.

Diensten van M ID Interieur Design zijn Interieurstyling en Vastgoedstyling en daarnaast geef ik verschillende workshops, o.a. met wol. Zo ben ik met Zijdar in contact gekomen en heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij in mei 2020, Merinowol. Ik ontving het krukje cadeau en dat was mijn eerste workshop die ik gaf. Inmiddels zijn het 10 verschillende workshops en de meeste zijn gebaseerd op de DIY boxen van September18 waar ik sinds september 2020 lid van ben geworden.

Wol en zeep

Doordat de wol een sterke geur heeft, die ik heerlijk vind, maar niet iedereen…besloot ik om er een klein zeepje bij de workshops met wol en de online bestellingen cadeau te doen. Ik zocht naar het zeepje wat ik van jou cadeau had gekregen, die ruikt heerlijk, de Marius Fabre Gastenzeepjes 20Gr Honing maar die was lange tijd niet meer verkrijgbaar en een andere geur vond ik niet lekker.

Zo kwam ik bij HappySoaps. Heerlijke geuren, leuke kleuren, betaalbaar voor de consument, en volledig plasticvrij en vegan. Opgericht in 2019 door 2 broers. Ik besloot een eerste order te plaatsen en dat was direct een succes.
Ik zocht de radio op en de kranten, via social media en vond een lokale conceptstore in Vlaardingen waar ik mijn eigen schappen huurde om de zepen uit te stallen voor verkoop. Dat liep heel erg goed. Mijn assortiment breidde snel uit, de orders online liepen ook lekker door en inmiddels heb ik een grote ruimte in de conceptstore. Ik kocht groots in de voor kerstperiode 2020 en een week ervoor kwam de volgende lockdown! Een winkel vol met onverkoopbare waarvan want niemand wist waar het heen ging en online was toen bij mij niet zo succesvol.

Ik deed mee aan diversen acties van de gemeente en de vrijwilligers en mensen mochten zepen uitzoeken maar de winkels waren dicht. Op een dag belde een vrijwilliger die vroeg of ze de zepen kon ruiken. Ik zei ik kom naar de toe met de 6 geuren waarvan jij er 1 mag uitzoeken. Ze nam ze uiteindelijk alle 6!

Zeep rondrijden met de HappySoaps Express 

Mijn ondernemersbrein maakte overuren. Er was behoefte aan deze zepen maar men wilde ruiken en zien, geprikkeld worden. Ik had inmiddels een oude caddy rijden voor mijn styling en besloot deze om te ‘bouwen’ tot een soort SRV wagen vol met zepen.
Ik nam contact op met HappySoaps en ze waren enthousiast over mijn idee en ik kreeg toestemming om mijn eigen HappySoaps Express uit te rollen. Ik mocht een eigen logo maken met hun logo, op de auto plakken, nog wat marketing flyers en ik kon aan de slag.

Elke week kon je mij boeken, voor Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, bij jou voor de deur, ik opende mijn autodeuren en jij kon rustig en covid proof winkelen in mijn gezellige kerstsfeerachtige HappySoaps Express. Je kon direct alles zien, ruiken en meenemen en afrekenen kon met pin of een tikkie. Ik werd lid van een pagina Steun de Lokale ondernemer, met 4000 volgers en kreeg het aardig druk.

Take it to the next level

De winkels gingen inmiddels weer open, de HappySoaps Expres ging van wekelijks naar maandelijks naar niet meer, tot ik berichten kreeg van een familie die het miste en vroeg of ik weer terug kon komen want de hele familie had zich verzameld op 1 adres. Nu rijd ik nog op afspraak en bij gelegenheden als themadagen. Ook sta ik op biologische en natuurlijke markten en geef ik op mijn locatie HappySoaps Events waar ik alle items toelicht en jou persoonlijk adviseer over de best passende producten.

Mijn doel met mijn bedrijf is om HappySoaps naar een hoger niveau te tillen en op die manier bij te dragen aan een plastic vrije wereld. Ik heb momenteel wat mooie lokale projecten lopen waarover ik binnenkort meer kan vertellen.

Naast dat de workshops, webwinkel, en conceptstore grote onderdelen zijn geworden van mijn bedrijf blijft het doel nog steeds om interieur- en vastgoedstyling verder uit te rollen en die ontwikkeling bekijk ik momenteel van dag tot dag.

Er zijn mooie samenwerkingen op mijn pad gekomen het afgelopen jaar en daar ben ik heel dankbaar voor. Ondanks dat ik niet sta waar ik nu had willen staan met mijn bedrijf, zijn er andere deuren open gegaan die ik van te voren niet had kunnen bedenken en dat maakt me ook trots.

Lieve groet Marcella

Facebook;

https://www.facebook.com/Marcellainterieur
https://www.facebook.com/HappySoapsExpress

Instagram;

https://www.instagram.com/m_id_nl/
https://www.instagram.com/happysoapsexpress/

Meedoen met deze box en jouw HappySoaps sample ontvangen?

Leuk!! Meld je ook aan als member en ontvang de complete box voor slechts € 29, + € 3,95 verzendkosten NL en € 6,95 Belgie bij jou thuis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0