Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Testpanel: Mike’s Creatieve Wereld

Wij zijn altijd op zoek en in contact met enthousiaste doe-het-zelvers. Mike viel ons op door zijn creativiteit in de keuken. Hij verft van alles zelf. Hij heeft een leuk instagram account, een prachtig YouTube kanaal en een leuke eigen blog. Hij is fan van garens en macramé.

In deze video gaat Mike’s Creatieve Wereld aan de slag met onze September18.nl box van de maand mei; de Shibori op Zijde. Wij vonden dat erg passend omdat Mike ervaring heeft met pannen op het vuur en verf. Ook wel extra spannend omdat hij ervaring heeft…

* we sturen altijd een beschrijving op papier mee. In ons enthousiasme om de box te versturen zijn we dit bij Mike vergeten. We hebben het snel nagestuurd per mail : -)

Review

Mike’s Creatieve Wereld: “Ik vind het pakket compleet en een aanrader! Een lekker makkelijk projectje wat je in een dag tijd kunt doen”. 

Oeeeeeh we zijn TROTS!

Wij werden enorm blij van deze super toffe video met de unboxing, aan de slag en review video van Mike’s Creatieve Wereld. Hij vond het dus ook ontzettend tof dat wij het pakketje hadden toegestuurd. Het was een hele nieuw techniek voor hem. Het verfbad wat hij over had, heeft hij nog gebruikt voor strengen katoen en strengen merino.

De video van de garens verven kun je t.z.t. ook nog bekijken; vooral even spieken dus en je kunt je ook abonneren zodat je een melding krijgt bij een nieuwe video.

Youtube Kanaal Mike’s Creatieve Wereld.

Mike heeft ook een blog waarin hij je meeneemt in de wereld achter youtube. Je vind zijn blog op: http://mikescreatievewereld.nl/blog/”

Heb je een kortingscode van Mike’s Creatieve Wereld? Deze kun je direct eenmalig invoeren bij het Membership in Nederland en het Membership in België. Je krijgt dan de box van mei; Shibori op Zijde. Deze had je normaal gesproken alleen tot de 9e van mei kunnen bestellen. Lucky You! Geldig t/m 31 mei 23.59 uur!

Direct aanmelden >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0