Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Video Mike’s Creatieve Wereld over het kussen met lontwol

Laatste dag vandaag!

Je kunt je alleen vandaag 31 december nog aanmelden voor het project van januari; het kussen met lontwol. Ben je nieuwsgierig wat er in het pakket zit, en hoe je het kussen maakt? Mike van Mike’s Creatieve Wereld neemt je mee in zijn toffe video!

Mike’s Creatieve Wereld | September 18 DIY | Januari 2022

#mikescreatievewereld #september18 #diy

“In deze video ga ik weer aan de slag met het pakket van September18 wat ik weer mocht ontvangen. Ik laat jullie de inhoud van het pakket zien en neem jullie mee in het maak proces. Veel kijkplezier weer!

Ook heb ik een Blog waarin ik jullie meeneem in de wereld achter youtube. Je vind mijn blog op: http://mikescreatievewereld.nl/blog/” 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

Doe je mee deze maand?! Dit wil je niet missen! 🤩.

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0