Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Waarom heten wij September18.nl?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel : -)

September18 is opgericht in september 2018. Ondanks dat we een op en top Nederlands bedrijf zijn, zeggen we zelf wel september eighteen.

Over September18

September18 is begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde en het maken van mooie producten daarmee. Zelf heb ik een achtergrond in Hospitality Management (Hogere Hotelschool) en in 2013 kocht ik het bedrijf Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ik had geen idee van alles wat er mogelijk was op het gebied van zijde, zijdeschilderen, vilten, XXL breien enz.

De afgelopen 6 jaar heb ik het bedrijf, opgericht in 1982, verder uitgebouwd tot een ware beleving rondom zijde met een winkel, groothandel, webshop, atelier, cursussen, masterclasses en een eigen zijde-museum.

Wat bij mij zorgde voor de kriebels voor het oprichten van September18.nl is dat mijn klanten bij ZIJDAR en Zijdewinkel.nl veelal textielprofessionals en hobbyisten zijn met ervaring. Terwijl er zoveel mensen zijn (net als ikzelf) die het super leuk vinden om iets te maken, maar hoe?! Ze hebben een beetje of geen ervaring, of juist heel veel maar net niet de tijd, de moed of het idee om aan de slag te gaan.

Betaalbare en gevarieerde boxen

Door mijn inkoopervaring bij Zijdar en Zijdewinkel.nl heb ik de mogelijkheid om voordelig deze DIY boxen aan te bieden voor iedereen die het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan. Pure, eerlijke, natuurlijke en mooie materialen voor het Handmade Luxury gevoel. Met een duidelijke video instructie waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw interieur eyecatcher, mode item of accessoire maakt.

Iedere maand ontvang je vanzelf jouw box

Door jouw membership hoef je er niet bij na te denken en ontvang je gewoon iedere maand jouw DIY Box. Want we hebben wel iets anders aan ons hoofd; werk, huis, gezin, druk druk druk. En juist dan is het zo belangrijk om even tijd voor jezelf te maken, en met je handen in de wol, zijde of stoffen te duiken.

Niets geeft zoveel voldoening als dingen creëren met je eigen handen. Echt, daar wordt je rustig, gelukkig en relaxed van.

Hartelijke groet,

Sarah Ruijter, eigenaresse Zijdewinkel.nl, ZIJDAR Natural Silk en een eigen ZIJDE-Museum

Bereikbaarheid

De Trompet 1936 – 1967 DB Heemskerk

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur – 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar: tel 0251 750 276 maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur

@sarah_ruijter

@september18.nl

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Sarah founder september18.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0