Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Workshops armbreien op Creative Life

Afgelopen weekend stonden wij op Creative Life met workshops armbreien!

De workshops armbreien waren vooraf compleet volgeboekt. Vooraf kon je jezelf namelijk inschrijven voor deze toffe workshops welke wij vrijdag, zaterdag en zondag gaven in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wat gingen we doen? Iedere deelnemer ging in 1,5 uur een eigen deken breien met 2 kilo lontwol, en dat was zo leuk!  

Armbreien? Is dat moeilijk? 

Welnee! De ruim 120 (!) deelnemers hebben dit weekend laten zien dat iedereen kan breien 🙂 Natuurlijk waren er op Creative Life een hoop creatieve dames. Maar ook deelnemers met minder ervaring gingen ijverig aan de slag en maakten hun eigen dekentje van zachte merinowol. We hadden zelfs een mannelijke deelnemer, hoe leuk is dat! Het armbreien wordt ook wel Chunky Knitting, Big Wool of Giant Knit genoemd.

Workshop gemist?

Dat is natuurlijk jammer! Maar gelukkig kun je ook thuis aan de slag met ons DIY pakket deken breien. Op Creative Life gingen we met 2 kilo aan de slag en daarmee brei je een deken van ca. 80 x 180 cm. Maak zelf ook zo’n fijne zachte deken, gewoon met je armen! Heerlijk voor op je bank, loungeset buiten, op je bed of op de kinderkamer. In 1,5 uur brei je zelf zo’n mooie eyecatcher voor je interieur waar je eindeloos van kunt genieten. Met onze video geven we je de “workshop” gewoon thuis. 

Bestel jouw DIY pakket breien hier, en ga lekker aan de slag!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Zandkleurige deken gedrapeerd over een bruine bank met een koffie tafel en plant in de woonkamer.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0