Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De box van Maart: Weef een mand met naturel maïskoord en zwart papiergaren!

De nieuwste maandbox

Deze mand gaf ons helemaal de Paasvibes. En is ook super leuk te combineren met de S8 Kids box voor Pasen. Deze hoge mand is gemaakt rond houten stokken die gestoken zijn in een houten sjabloon voor mand weven. Papiergaren (zwart) en maize koord (naturel kleur) zijn gebruikt om tussen de stokken door te weven. De basis heeft een doorsnede van 18 cm. De stokken zijn 30 cm hoog. Je houdt genoeg garens over om zelf nog iets extra’s te maken met de garens. We delen inspiratie op onze Social Media kanalen!

Eye catcher voor Paastakken!

Haal het voorjaar in huis.

Zet eventueel een vaas erin.

Positive Vibes

Om mee te doen met deze maandbox meld je jezelf als member aan voor de 1e van de komende maand. Je kiest online jouw GRATIS Welkomstbox. Deze wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Wij versturen de box van de maand vanaf de 5e van de maand.

Word ook member

Heb je vragen over deze box, een andere box of ons membership?

Neem gerust contact met ons op!

DIY Membership Box

Je kunt met dit DIY membership iedere maand jezelf of een ander leuk verassen met een leuke DIY project box waarvan je toffe items maakt voor het interieur of de garderobe. In een DIY box zitten alle materialen die je nodig hebt. Daarbij zitten ook alle gereedschappen zoals bijvoorbeeld een haaknaald, touwtje of breipen in. Volg de instructies volgens het patroon op papier en de video tutorial en je maakt binnen no-time je eigen mooie woondeken, sjaal of een ander leuk item. 

0