Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

@sosanne85

Ambassadeur @sosanne85 Sanne Ran aan haar keukenblok met bloemen en een vrolijke setting.

Sanne Ran

Hi, ik ben Sanne, getrouwd en mama van 2 heerlijke meiden; Nina (2014) en Puck (2018). Als kind knutselde ik al graag. Handvaardigheid was mijn lievelingsvak op school en ik vond het heerlijk om bij mijn oma’s in de handwerkspulletjes te graaien. Toen ik ging samenwonen begon ik met het knutselen van kaartjes en leerde ik mezelf haken. Ik stond in tientallen tijdschriften en in 2014 schreef ik zelfs een eigen knutselboek (Snail Mail). In mijn vrije tijd ben ik nog steeds bijna altijd creatief bezig. Is het niet met een haakproject, dan klooi ik wat aan met de fotoalbums van de kinderen. Of ik knutsel een leuk cadeautje voor iemand. Deze creativiteit heb ik inmiddels ook op de kinderen overgebracht, want die zijn ook altijd bezig met tekenen, kleuren, knippen en plakken. 

In de zomer van 2020 won ik een DIY-box van September’18. Daarna ben ik als ambassadeur blijven plakken. Inmiddels maak ik al 3 jaar (bijna) maandelijks de leukste DIY’s. Ik vind het heerlijk om iedere maand weer met een andere techniek en ander materiaal aan de slag te gaan. Het is lekker afwisselend en verveelt daardoor nooit. Het is fijn om even een momentje voor mezelf te hebben en even te doen wat ik zelf leuk vind. Al heb ik vaak 2 kleine toeschouwers die de DIY-boxen van mama maar wát interessant vinden. Gelukkig zijn er sinds kort ook kids-boxen bij September’18. Onze meiden kijken iedere vakantie weer uit naar een nieuw project. 

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

@Diy_Sestras

Linda en José Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en

Lees verder »
Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0