Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Tante Truus Kan Alles!

Irene Planken

Hi! Mijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013) én al bijna 15 jaar samen met mijn vriend en superpapa Alex.

 

 

Ja, ik ben mama, vriendin en heb mijn eigen bedrijf. Maar ik ben nog altijd ‘ik’. Die ‘ik’ ben ik een tijd kwijt geweest en dat eindigde in een flinke burn out. Over die burn out ben ik gaan schrijven en veel vrouwen herkenden zich in mijn verhaal. Dat was het begin van Tante Truus Kan Alles….

 

 

Toen ik in 2012 voor Love2bemama begon te bloggen ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind. En dus startte ik mijn eigen blog op Tante Truus Kan Alles.

 

 

Mijn blog is een feel good blog voor vrouwen zoals ik. Druk met werk, gezin, huishouden, sporten, hobby’s en een sociaal leven. Probeer dan maar eens alle ballen hoog te houden. Dit lukt niet altijd en dat hoeft ook niet. Daarom herkennen veel vrouwen zich in de onderwerpen waarin over schrijf.

 

 

Je leest hier persoonlijke verhalen; van mijn burn out tot aan mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn krullen. Maar ook knutselideeën of recepten deel ik graag. Ook komen andere vrouwen aan het woord; gastbloggers, maar ook lezers.

 

 

Wat ik vooral belangrijk vind is dat de vrouwen die de blogartikelen op Tante Truus Kan Alles lezen, beseffen dat ze belangrijk zijn. Belangrijker dan ze vaak denken. We zetten onszelf vaak op de laatste plek en dat zou de eerste plek moeten zijn. Ik heb dit moeten leren en hoop anderen te inspireren dit ook te doen.

 

 

Tante Truus Kan Alles is vooral een plek waar je even kan ontspannen. Even geen gezin, werk, huishouden en ga zo maar door. Maar gewoon een momentje voor jezelf. Omdat die momentjes heel belangrijk zijn en we die vaak vergeten te nemen…

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »

@sosanne85

Sanne Ran Hi, ik ben Sanne, getrouwd en mama van 2 heerlijke meiden; Nina (2014) en Puck (2018). Als kind knutselde ik al graag. Handvaardigheid

Lees verder »

@ik.ben.evelien

Evelien Sybesma Ik ben Evelien en woon met enorm veel plezier in Zwolle, samen met m’n gezin. Ik hou van sporten, fotograferen, lezen, en creatief

Lees verder »
0