Bestellen & Betalen

Wil je lid van onze maandelijkse DIY box worden? Super leuk! Volg onderstaande stappen om de bestelling te plaatsen. 

De eerste betaling van jouw membership is handmatig

Plaats de artikelen die je wil bestellen in je shopping bag en klik op 'Doorgaan met bestellen'. Vul je gegevens in of log in met je account. Bestellen kan met of zonder account. Klik verder naar de volgende pagina en selecteer de verzendmethode die je wil gebruiken. Klik weer op 'doorgaan met bestellen' en kies vervolgens voor een betaalmethode. Betalen kan met Paypal of iDeal.

Indien je gebruik wil maken van een ander factuuradres, kan je dat op deze pagina invullen. Klik op 'Bestelling voltooien' om de bestelling af te ronden. Wil je tussentijds je bestelling wijzigen? Klik op 'Terug naar shopping bag' om terug te gaan naar de voorgaande pagina's.

De DIY BOX kost € 29,- per maand - maandelijks opzegbaar. Je betaalt een bijdrage van € 3,95 voor de verzending van de box in Nederland. Voor Belgische fans is de bijdrage € 6,95. 

Daarna ontvang je bericht over de automatische incasso

Wanneer je dit product toevoegt aan je winkelmand betaal je direct voor 1 maand. Na ca. 2 weken ontvang je van mij een bericht over de start van de automatische incasso. Dit wordt verzorgd door Mollie. Hier zijn voor jou geen extra kosten of acties aan verbonden.

NL: Er wordt maandelijks € 32,95 afgeschreven op een vast moment. (€ 29,- abonnement + € 3,95 bijdrage verzending).

België: Er wordt maandelijks € 35,95 afgeschreven op een vast moment. (€ 29,- abonnement + € 6,95 bijdrage verzending). 

Jij hoeft alleen maar naast de deurmat te gaan liggen om jouw DIY BOX in ontvangst te nemen :-)

Heb je vragen in de tussentijd, wil je jouw membership pauzeren of stopzetten, dan kun je mij altijd berichten natuurlijk!

Als onze boxen worden getest, door jong en oud : -) Bij voorkeur met een wijntje en chips erbij.

We testen ook de stevigheid en het gebruiksgemak voor je. We maken enkel gebruik van mooie, stoere, stevige, natuurlijke materialen zoals hout, wol en zijde.