VOOR 15:00 BESTELD? DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN!

Breien met lontwol


zelf aan de slag met lontwol

Met lontwol maak je in een handomdraai zelf de leukste items! Van dekentjes voor in het ledikant, mooie plaids voor op de bank tot kussens en wandhangers. Makkelijk te maken door op tafel te breien of te armbreien. Nog niet eerder gedaan? No worries; wij helpen je er doorheen! 

Lontwol
LontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwolLontwol
€18,50
  • Levering in Nederland en Belgie

  • Gratis verzending vanaf 50,-

  • Keuze uit de mooiste kleuren!

Aan de slag?

Waar te starten? Bij de wolkeuze! Er zijn 2 verschillende opties:

A) Natuurlijke wol; ongeverfd en puur natuur. Verkrijgbaar in wit, antraciet en grijs. Vanaf 18,50 per kilo.

B) Geverfde wol; verkrijgbaar in verschillende kleuren. Omdat de wol geverfd is pluist deze iets minder dan de ongeverfde natuur wol, en voelt deze zachter aan. Vanaf 29,50 per kilo.

 

Hoeveel heb ik nodig voor mijn plaid, woondeken of kussen?

1 kilo
Met 1 kilo maak je 2 kussens van 50 x 50 centimeter, een dekentje voor in een ledikant van 50 x 100 centimeter, een box- of speelkleed, een wandhanger of een lekkere dikke sjaal!

3 kilo
Met 3 kilo maak je een heerlijk plaid voor op de bank van ca 1 x 1,5 meter. 

4.5 kilo - 5 kilo
Met 4.5 kilo - 5 kilo maak je een extra groot kleed van ca 120 x 250 centimeter - ook perfect als je een plaid met bijpassende kussens wilt breien of de wol wilt delen met vriendinnen!

Dit zijn indicaties : -) Brei je heel strak, dan gebruik je meer wol dan dat je losjes de steken opzet. 

Voorraad & bumps:
De natural wol Ivory, Grey Melange, Antraciet zijn direct uit voorraad leverbaar in 1 kg, 3 kg, 5 kg, bump (grote baal) van 10 kg.
De gekleurde wol is direct uit voorraad leverbaar in 1 kg en op bestelling (1-5 werkdagen) in 3 kg of een bump (grote baal) van 4.5 a 5 kg.

Happy Customers

Super!

 Snelle en netjes verzorgde levering

Monique van de Borne

Super leuk om te doen!

Binnen 2 uurtjes had ik een super leuk dekentje gemaakt voor in het ledikant. Super leuk om te doen & leuk om weer eens zelf iets te maken. Aanrader!

Fleur Kriegsman

Just Like Heaven!

Met 3 kilo heb ik een prachtig kleed plaid voor op de bank gebreid. Krijg enorm veel complimenten en extra leuk om te kunnen zeggen dat ik het zelf heb gemaakt. Blij mee!

Karin de Groot

HOW TO

Waar te beginnen? Deze video laat je precies zien hoe je aan de slag kan gaan met jouw DIY project!

inspiratie