Editie voorjaar 2022

Gooi- en Vechtstreek Living, Nesselande Living, Lansingerland Living, Amersfoort Living, Zoetermeer Living, Gouda Living.

Dip-dye je eigen zijden kussenhoes.

FEbruari & MAART 2022

Buitenleven, poef met lontwol DIY box.

Landidee. DIY box met een rond kussen van lontwol.

Januari 2022

AD, bijlage wonen. De poef met lontwol.

januari 2022

MAX MAGAZINE KNUS THUIS KNUTSELEN 

"Sarah Ruijter is het creatieve brein achter de creatieve onderneming September18. Daarmee voorziet ze in de behoefte van mensen die het superleuk vinden om creatief bezig te zijn, maar geen professional of ervaren hobbyist zijn. Aan de hand van kant-en-klare patronen en duidelijke video filmpjes coacht het team van September18.nl u van A tot Z door het project heen. Voor € 29,- per maand ontvangt u maandelijks een DIY (Do It Yourself) box met daarin alle benodigdheden voor het nieuwste project. Ook kunt u een losse DIY-box bestellen. Meer informatie, inspiratie en DIY-boxen vindt u op september18.nl."

december 2021

Shopping Special | De Perswereld | Winter | Deken breien met lontwol

Shopping Special | De Perswereld | Happy New Year | Zelf kaarsjes maken

November 2021

DE VT WONEN, DIY #4

"Join the club! Leden van September18 ontvangen iedere maand een DIY-project, een verrassingsbox* gevuld met natuurlijke materialen, instructies en een video tutorial van de maker." 

oktober 2021

Shopping Special | De Perswereld | Aardse tinten | Leren etui maken

mei 2021

Interview KreaDoe
"Wat leuk dat we je als gast mogen ontvangen tijdens KreaDoe Online. De live sessie in de zogenoemde lobby vind plaats bij Jaarbeurs in hetBeatrix gebouw. Naast de vragen van presentator Hans zijn er ook altijd vragen uit het publiek die Hans stelt. Mocht je ergens het antwoord niet op weten is dat natuurlijk geen probleem en kun je dat gewoon aangeven. We weten natuurlijk nooit wat het publiek vraagt."

Bekijk hier het interview!

Video

Enhance your home page with a video that relates to your process, products, or story.

april 2021

BOBBI EDEN BREIT VOOR KINDEREN MET KANKER: 'NACHTMERRIE VOOR ELKE MOEDER'

Dat Bobbi Eden dol is op haken, hoeft ze niemand meer te vertellen. Ze schreef er zelfs meerdere boeken over. Maar nu gooit ze ook haar breitalent in de strijd voor het goede doel. En wel voor kinderen met kanker.

BOBBI EDEN

Sinds Bobbi moeder is van zoontje Brandon (4), kan ze zich maar al te goed verplaatsen in de ouders van zieke kinderen. “Als moeder moet je er niet aan dénken dat je kind te maken krijgt met kanker. We zijn altijd druk met alles wat er om ons heen gebeurt in ons drukke leven. Maar als een gezin wordt geconfronteerd met kanker, staat alles in één keer stil.”

En dus haakt Bobbi aan bij een initiatief van Sarah Ruijter, oprichter van September18, een bedrijf in natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Toen een nichtje van Sarahs collega te maken kreeg met kanker, besloot ze zich in te zetten voor Kika. Op 15 februari, Wereld Kinderkankerdag, lanceerde ze de actie Breien met BN’ers. En die naam zegt het al: BN’ers breien plaids, waarvan de opbrengst volledig naar Kika gaat.

BREIEN MET BN’ERS

Als er één BN’er is die in dat clubje niet mag ontbreken, dan is het Bobbi Eden wel. En daar denkt de haakkoningin precies hetzelfde over. “Ik ben mijn eigen vader verloren aan deze vreselijke ziekte. Als er iets is waarbij ik een steentje kan bijdragen om te helpen, dan is dat de allerkleinste moeite. Laten we ervoor zorgen dat we deze ziekte, voor zover dat kan, verslaan. Alle beetjes helpen.”

maart & mei 2021

Interview Radio Beverwijk 

Sarah geeft twee keer een tof interview voor Radio Beverwijk over de actie Breien met BNers door September18.nl voor KiKa in maart, en over de succesvolle opbrengst in mei. 

januari 2021

Flavourites | Tips om de avondklok door te komen!

"DIT ZIJN DE FIJNSTE PLAIDS & KUSSENS VAN DEZE WINTER!"

Juist nú hebben we de behoefte om het in huis warm en gezellig te maken. Gelukkig hebben wij bij Flavourites een fijne neus voor heerlijke plaids en mooie kussens, en delen we onze favorieten van dit moment graag met je! Van DIY handgebreid plaid tot toffe kelimkussens.

Meer dan ooit is de term 'cocoonen' van toepassing. Ooit bedacht door trendwatcher Faith Popcorn als 'the impulse to stay inside when the outside gets too tough and scary' (Wikipedia). Dus wat doen we? Het thuis extra gezellig maken. Dit is dé tijd om jezelf te verwennen met een zacht plaid voor op de bank of nieuwe kussens. En er zijn zoveel mooie producten te koop! Een van de allerleukste vondsten vind ik toch wel deze handgebreide beauty van September18.

Denk niet dat iemand anders deze voor jou heeft zitten breien. Nee, dat mag je zelf doen! Handen uit de mouwen dus. Letterlijk en figuurlijk, want je shopt hier een box van 3 of 5 (!) kilo wol, waarmee je zelf een plaid gaat armbreien. Moeilijk? Welnee, een kind kan de was doen. Zie ook de video onder aan dit blog. Je krijgt er ook een uitgebreide instructie bij. Ook te gek om cadeau te doen, toch? Leuk trouwens: je krijgt nu € 5,- korting met de code S18FRIEND!

Shop direct de DIY pakketten met lontwol!

november 2020

AD | Algemeen Dagblad | Cadeautips

"Breien word je rustig van." 

Breien helpt tegen stress, bewezen talloze wetenschappers. Je hartslag, bloeddruk en cortisolniveau; ze dalen allemaal als je handwerkt. Dit fijne pakket is erg prettig als je niet van gepriegel houdt.

Je hebt geen pennen nodig (hoewel het wel kan). Je kunt gewoon je armen gebruiken.

Ook te doen voor minder ervaren breiers. En anders is er altijd nog de tutorial op de site. € 49,- voor een pakket van 3 kilo Ivoor voor een deken van 1 x 1.50 meter.

november 2020

Libelle Winter Doe Boek

"Eerder ben ik geattendeerd op je onwijs leuke werk. Mijn art director bij Libelle, Cilla Tibbe is fan van je werk. Terwijl het buiten bloody hot is… ben ik voor het Libelle Winterboek producties aan het uitzetten. Graag wil ik bij je polsen of je geïnteresseerd bent in een interviewt voor een productie die ik heb bedacht voor het Libelle Winterboek."

Mijn antwoord was natuurlijk JAAAAAA! En terwijl de mussen van het dak vielen, mailden Susanne en ik heen en weer over het interview en de ideeën voor een écht Libelle Special DIY Box. In de hittegolf maakte mijn collega Ratna Meijer de foto. Achter het gordijn straalt de zon. En wij hadden dikke voorpret en zijn super trots op het eindresultaat!