Levertijd & Verzenden

VERZENDING

Vanaf 1 december 2019: Je kunt member worden iedere 1e t/m de 10e van de maand voor de box van die maand. Word je lid de 1e t/m de 10e van de maand: dan doe je mee voor die maand box. De maand erop wordt het bedrag voor die maand automatisch geïncasseerd.

Wij verzenden na de 10e van de maand de boxen naar onze members. Dit doen wij meestal op de maandag, zodat je jouw box voor het weekend in huis hebt ; -)

Wordt je lid de 11e t/m de 30/31e van die maand. Dan doe je mee voor de volgende maand. De maand daarop wordt er automatisch geïncasseerd.

We versturen altijd een berichtje met track&trace. Via DHL for You als het een pakket is. Via Fietskoeriers.nl als de box van de maand via de brievenbus naar binnen past.

Bijvoorbeeld:

  1. Je wordt 3 november lid. Je doet mee met de box van november. Jouw box van november wordt 11 november verzonden. Op 10 december wordt automatisch het membership geïncasseerd. Op 11 december wordt de box van december verzonden.
  2. Je wordt op 16 november lid. Je doet niet meer mee met de box van november. JOp 11 december wordt de box van december verzonden. Op 10 januari wordt automatisch het membership geïncasseerd. Op 11 januari wordt de box van januari verzonden.

 

BIJDRAGE VERZENDKOSTEN

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten voor NL en € 6,95 voor Belgische members. Bestel je een los DIY pakket? Orders boven € 50,- worden gratis verzonden. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Past het pakketje door de brievenbus? Dan maken wij gebruik van Fietskoeriers.nl.

Brievenbuspakketjes: Al onze brievenbuspakketjes verzenden wij met track&trace via Fietskoeriers.nl. Je ontvangt via Fietskoeriers.nl een email met informatie over de track&trace. Handig is dat je dus niet zelf thuis hoeft te zijn of op het werk / in het bedrijf om het pakketje te ontvangen.

Particulier/consument pakket: De pakketten worden verzonden met DHL for you. Er zijn in totaal 2 afleverpogingen. Lukt het de eerste keer niet om het pakket thuis af te leveren, of bij de buren, dan ontvang je een uitnodiging om een moment te plannen voor een andere dag. Dit moet worden aangevraagd voor 23.59 uur. Mocht dit niet lukken, dan komt het pakket naar een DHL service punt. Per mail wordt je hiervan op de hoogte gesteld, plus een briefje in de brievenbus.

Pakketten worden afgeleverd tussen 11.00-15.00 uur, 14.00-18.00 uur en in de avond 18.00-21.00 uur. Op zaterdag van 11.00-15.00 uur en 14.00-18.00 uur. Na de eerste afleverpoging kun je zelf een nieuw tijdvak kiezen via DHL.