Levertijd & Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten in rekening voor orders tot € 50,-, inclusief ons DIY abonnement.  Orders boven € 50,- worden gratis verzonden. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Past het pakketje door de brievenbus? Dan maken wij gebruik van Fietskoeriers.nl.

Brievenbuspakketjes: Al onze brievenbuspakketjes verzenden wij met track&trace via Fietskoeriers.nl. Je ontvangt via Fietskoeriers.nl een email met informatie over de track&trace. Handig is dat je dus niet zelf thuis hoeft te zijn of op het werk / in het bedrijf om het pakketje te ontvangen.

Particulier/consument pakket: De pakketten worden verzonden met DHL for you. Er zijn in totaal 2 afleverpogingen. Lukt het de eerste keer niet om het pakket thuis af te leveren, of bij de buren, dan ontvang je een uitnodiging om een moment te plannen voor een andere dag. Dit moet worden aangevraagd voor 23.59 uur. Mocht dit niet lukken, dan komt het pakket naar een DHL service punt. Per mail wordt je hiervan op de hoogte gesteld, plus een briefje in de brievenbus.

Pakketten worden afgeleverd tussen 11.00-15.00 uur, 14.00-18.00 uur en in de avond 18.00-21.00 uur. Op zaterdag van 11.00-15.00 uur en 14.00-18.00 uur. Na de eerste afleverpoging kun je zelf een nieuw tijdvak kiezen via DHL.