Over ons

Shop de leukste DIY-project pakketten bij September18

Welkom bij dé website voor alles wat te maken heeft met creatief zijn, aan de slag gaan met projecten, knutseltechnieken en DIY woon- en modeaccessoires maken! Bij September18 delen wij de leukste DIY project ideeën en krijg je als member iedere maand een complete Do It Yourself knutselbox toegestuurd, waarin alle materialen, gereedschappen, patronen en video tutorials zitten.  

Daarnaast zijn bij ons ook toffe losse DIY project boxen en leuke losse patronen verkrijgbaar voor als je bijvoorbeeld nog geen member bij ons bent of als je met een specifiek project aan de slag wilt gaan. Al onze boxen en losse patronen zijn laagdrempelig gemaakt. Op deze manier kun je dus ook zonder ervaring lekker aan de slag!

September18 is, zoals de naam al zegt: In September 2018 opgezet en begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Het is geïnspireerd uit het maken van mooie producten voor je interieur en fijne luxe accessoires voor jezelf zoals een sjaal, tas of sieraden. Al onze boxen en losse patronen zijn hierop gebaseerd en je kunt hiermee de leukste en tofste items voor jezelf of een ander maken.

Ben je op zoek naar nieuwe brei- of haaktechnieken? Wil je nieuwe creatieve ideeën opdoen? Of ben je simpelweg toe aan een nieuwe hobby en zoek je een leuke vrijetijdsbesteding om je rust te vinden in het maken van eigen dingen? Wat je ook wilt, September18 heeft alle creativiteit die je zoekt!

Founder Sarah Ruijter

"Meer over mij, mijn andere twee bedrijven ZIJDAR Natural Silk & Zijdewinkel.nl en mijn passie lees je in deze blog. Niets geeft zoveel voldoening als dingen creëren met je eigen handen. Echt, daar wordt je rustig, gelukkig en relaxed van. Mijn fijne team, members en ambassadeurs helpen mij om September18 nog meer te laten groeien en aan te laten sluiten op de wensen van alle DIY fans."

Hartelijke groet,

Sarah Ruijter

@sarah_ruijter

  

Alisa Matsumoto

"Al van jongs af aan houd ik van textiel, kleding en dingen maken. Het mooie van stoffen is, dat het zo bewegelijk is en het iets is, waar iedereen elke dag mee bezig is. Daarom besloot ik een studie te gaan doen in fashion design. Op het AMFI heb ik veel geleerd, maar bleek het niet de geschikte plek voor mij. Gelukkig kon ik gaan werken bij Zijdar, sinds november 2017, en ben ik elke dag bezig met het mooiste materiaal dat er is, zijde! Sinds 2018 kwam daar September18.nl bij. Ik vind het super leuk om me bezig te houden met de technische kanten van de DIY boxen. Haken, breien, dip-dyes, macrame, al Sarah haar ideeën tover ik om in een patroon en werkinstructie voor onze ambassadeurs en members."

 

Contact

Heb je een vraag over je bestelling, de collectie of iets anders? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@september18.nl of vul onderstaand contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk op je bericht reageren.

 

Warehouse

De Trompet 1936 - 1967 DB Heemskerk

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur - 17.00 uur, 1e zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur 

Telefonisch bereikbaar: tel 0251 750 276

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur

Vraag even specifiek naar september18.nl, dit is ook het telefoon nummer van ZIJDAR & Zijdewinkel.nl :)

September18
info@september18.nl
0251 750 276

KvK: 69540926
Btw: NL002127876B93