September18.nl in actie voor KiKa

Achtergrond actie 

“Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar één…” 

Eigenaresse Sarah: Als moeder van 2 jongens ben ik dolblij dat mijn kids “gewoon” gezond zijn, zeker in deze gekke tijden van Corona stress. We hebben het goed, en dat realiseer je jezelf vaak nog beter, als in persoonlijke kringen dit niet zo is. De ver van je bed show komt opeens dichterbij. De familie van onze September18.nl collega Ratna heeft een nichtje wat vecht tegen kanker. En zo treft dit 550 gezinnen per jaar. Dit is voor mij aanleiding geweest om verschillende acties te bedenken om geld te doneren voor onderzoek naar behandeling en genezing naar kanker bij kinderen. Doe je met ons mee? 

Actie periode 

Start; 15 februari 2021 

WereldKinderkankerDag

Einde actie; t/m 15 mei 2021

Creatieve acties 

  • Plaids breien met BN’ers! Verschillende BN-ers breien een plaid, deze gaan we vervolgens veilen. De opbrengst gaat 1 op 1 naar KiKa. Wij vinden het zo tof om te kunnen vertellen dat de volgende BN-ers voor KiKa aan de slag gaan; Hans Klok, Bobbi Eden, Kim-Lian van der Meij (samen met haar zus), Karin Bloemen. Meer info over de veiling lees je hier. 
  • Brei zelf een deken met 3 kilo, en bestel een DIY pakket deken breien. Wij doneren € 5,- aan KiKa. 
  • Bestel een Kids Krukje met Lontwol en wij doneren € 5,- aan KiKa. 
  • Bestel een Punch Box – we hebben een extra leuke korting op deze box – en wij doneren € 5,- aan KiKa. 
  • Word member van onze maandelijkse DIY box en ontvang de Moederdag Special in april. Van iedere member in april doneren wij € 1,- aan KiKa 

Actie pagina KiKa 

Onze officiele actie pagina op KiKa

Hier zie je ook het bedrag wat we tot nu toe hebben opgehaald. 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: