Shop de leukste DIY-project pakketten bij September18

September18 is, zoals de naam al zegt: In September 2018 opgezet en begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Het is geïnspireerd uit het maken van mooie producten voor je interieur en fijne luxe accessoires voor jezelf zoals een sjaal, tas of sieraden. Al onze boxen en losse patronen zijn hierop gebaseerd en je kunt hiermee de leukste en tofste items voor jezelf of een ander maken.

Ben je op zoek naar nieuwe brei- of haaktechnieken? Wil je nieuwe creatieve ideeën opdoen? Of ben je simpelweg toe aan een nieuwe hobby en zoek je een leuke vrijetijdsbesteding om je rust te vinden in het maken van eigen dingen? Wat je ook wilt, September18 heeft alle creativiteit die je zoekt!

Founder Sarah Ruijter

Hartelijke groet,

Sarah Ruijter | @sarah_ruijter

Even voorstellen: Founder Sarah Ruijter

Mijn achtergrond

Hoi, ik ben Sarah. September18 ben ik – in september 2018 😉 – begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde en het maken van mooie producten daarmee. Zelf heb ik een achtergrond in Hospitality Management (Hogere Hotelschool) en in 2013 kocht ik het bedrijf Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ik had geen idee van alles wat er mogelijk was op het gebied van zijde, zijdeschilderen, vilten, XXL breien enz.

De afgelopen jaren heb ik het bedrijf, opgericht in 1982, verder uitgebouwd tot een ware beleving rondom zijde met een winkel, groothandel, webshop, atelier, cursussen, masterclasses en een eigen zijde-museum.

Waarom September18

Wat bij mij zorgde voor de kriebels voor het oprichten van September18.nl is dat mijn klanten bij ZIJDAR en Zijdewinkel.nl veelal textielprofessionals en hobbyisten zijn met ervaring. Terwijl er zoveel mensen zijn (net als ikzelf) die het super leuk vinden om iets te maken, maar hoe?! Ze hebben een beetje of geen ervaring, of juist heel veel maar net niet de tijd, de moed of het idee om aan de slag te gaan.

Handmade luxury

Door mijn inkoopervaring bij Zijdar en Zijdewinkel.nl heb ik de mogelijkheid om voordelig deze DIY boxen aan te bieden voor iedereen die het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan. Pure, eerlijke, natuurlijke en mooie materialen voor het Handmade Luxury gevoel. Met een duidelijke video instructie waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw interieur eyecatcher, mode item of accessoire maakt.

Relax!

Door het abonnement hoef je er niet bij na te denken en ontvang je gewoon iedere maand jouw DIY Box. Want we hebben wel iets anders aan ons hoofd; werk, huis, gezin, druk druk druk. En juist dan is het zo belangrijk om even tijd voor jezelf te maken, en met je handen in de wol, zijde of stoffen te duiken.
Niets geeft zoveel voldoening als dingen creëren met je eigen handen. Echt, daar word je rustig, gelukkig en relaxed van!

Samen met Alisa

Samen met Alisa (rechts) run ik met heel veel plezier September18.nl. Alisa is het technische brein achter onze patronen en DIY uitvoeringen. Zij werkt sinds november 2017 ook voor ZIJDAR & Zijdewinkel.nl en heeft inmiddels heel veel ervaring opgedaan met allerlei creatieve technieken. Als Sarah roept: “oh kun je hier misschien iets mee maken?” dan heeft Alisa het al uitgedacht!

“Al van jongs af aan houd ik van textiel, kleding en dingen maken. Het mooie van stoffen is, dat het zo bewegelijk is en het iets is, waar iedereen elke dag mee bezig is. Daarom besloot ik een studie te gaan doen in fashion design. Op het AMFI heb ik veel geleerd, maar bleek het niet de geschikte plek voor mij. Gelukkig kon ik gaan werken bij Zijdar, sinds november 2017, en ben ik elke dag bezig met het mooiste materiaal dat er is, zijde en toffe DIY projecten voor September18!”

Blog at WordPress.com.