Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Krukje van hout met merino lontwol

Losse verkoop € 45,- , GRATIS welkomstcadeau voor ieder nieuw lid via ons maandelijkse abonnement!

Hallo! Deze kleine vriend was de bestseller box van de maand juli 2019. Wij vinden ‘m super leuk, jij? Voor ieder nieuw lid staat er een box klaar om als CADEAU mee te sturen bij jouw eerste maandbox. Leuk hè. Hoe werkt dit?

  1. Word member van september18.nl door een abonnement te bestellen voor € 29,- per maand. Je blijft minimaal 3 maanden member (dat is geen straf denken wij, maar wel een voorwaarde :-). Overigens blijven de meeste members minimaal 6 maanden… Klik hier om jouw membership aan te melden.

Ben je van plan om minimaal 3 maanden member te blijven (YEAH). En wil je ook jouw welkomstcadeau van het krukje ontvangen? Dan kies je voor de optie “YES ik blijf 3 maanden lid en ontvang graag het GRATIS krukje”. Je kunt ook kiezen voor “Nee ik wil geen krukje”. 

  1. Bij jouw derde DIY BOX ontvang je automatisch van ons als welkomstcadeau de BOX Krukje met Lontwol. Inclusief de video! Hier hoef je zelf verder niets voor te doen. Met onze speciale video instructie die je ontvangt per mail (besloten video op ons September18 kanaal) leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf dit krukje bekleed met lontwol door middel van breien met je handen. 
  2. Klaar? Je kunt daarna zitten op je krukje ; -) Maar dit krukje is natuurlijk ook super leuk te stylen met een houten dienblad, een grote bos bloemen, of een hoekje met een cappuccino of wijntje. Of maak je babykamer net helemaal af met dit krukje zoals op de foto! 

Inhoud van onze September18 box WELKOMSTCADEAU:

Technische specificaties van het krukje:

Het krukje is 42 cm hoog en de zit heeft een diameter van 28 cm. De kruk heeft 4 pootjes van hout. Poten zijn voorzien van vilt om je vloer te beschermen. Hout is een natuurproduct, de kleur kan daardoor ietsjes afwijken van de afbeelding.

Video krukje  

Aanmelden

Klik hier om jezelf aan te melden voor ons maandelijkse membership en join the club : -) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0