Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

WELKOMSTCADEAU DIY BOX – HOUTEN KRUKJE MET LONTWOL

Krukje van hout met merino lontwol

Losse verkoop € 45,- , GRATIS welkomstcadeau voor ieder nieuw lid via ons maandelijkse abonnement!

Hallo! Deze kleine vriend was de bestseller box van de maand juli 2019. Wij vinden ‘m super leuk, jij? Voor ieder nieuw lid staat er een box klaar om als CADEAU mee te sturen bij jouw eerste maandbox. Leuk hè. Hoe werkt dit?

  1. Word member van september18.nl door een abonnement te bestellen voor € 29,- per maand. Je blijft minimaal 3 maanden member (dat is geen straf denken wij, maar wel een voorwaarde :-). Overigens blijven de meeste members minimaal 6 maanden… Klik hier om jouw membership aan te melden.

Ben je van plan om minimaal 3 maanden member te blijven (YEAH). En wil je ook jouw welkomstcadeau van het krukje ontvangen? Dan kies je voor de optie “YES ik blijf 3 maanden lid en ontvang graag het GRATIS krukje”. Je kunt ook kiezen voor “Nee ik wil geen krukje”. 

  1. Bij jouw derde DIY BOX ontvang je automatisch van ons als welkomstcadeau de BOX Krukje met Lontwol. Inclusief de video! Hier hoef je zelf verder niets voor te doen. Met onze speciale video instructie die je ontvangt per mail (besloten video op ons September18 kanaal) leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf dit krukje bekleed met lontwol door middel van breien met je handen. 
  2. Klaar? Je kunt daarna zitten op je krukje ; -) Maar dit krukje is natuurlijk ook super leuk te stylen met een houten dienblad, een grote bos bloemen, of een hoekje met een cappuccino of wijntje. Of maak je babykamer net helemaal af met dit krukje zoals op de foto! 

Inhoud van onze September18 box WELKOMSTCADEAU:

  • Houten krukje
  • Touwtje van hennep
  • Lontwol in de kleur grey melange, 100% merino, 100% natuurlijk, ongeverfd
  • Geleverd in een mooie papieren zak
  • De exclusieve video met instructie krijg je van ons per mail, nadat je de box ontvangen hebt

Technische specificaties van het krukje:

Het krukje is 42 cm hoog en de zit heeft een diameter van 28 cm. De kruk heeft 4 pootjes van hout. Poten zijn voorzien van vilt om je vloer te beschermen. Hout is een natuurproduct, de kleur kan daardoor ietsjes afwijken van de afbeelding.

Video krukje  

Aanmelden

Klik hier om jezelf aan te melden voor ons maandelijkse membership en join the club : -) 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Houten krukje van ivoorkleur lontwol tussen grote planten met kokos beige en groene manden.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0