Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Onze members

Onze members

Benieuwd wie er member is van September18? Dat snappen wij! Het zijn er een beetje teveel om zichzelf allemaal persoonlijk voor te stellen ;-), maar deze members vertellen je graag wie ze zijn, en waarom ze member zijn! Of laten even zien wat voor project ze hebben gemaakt of aan het maken zijn met onze DIY pakketten. 

De meeste van onze members vind je ook in onze September18 Community. Een besloten groep, waar je jezelf gratis kunt aanmelden. Hier worden resultaten, tips en inspiratie gedeeld. Super leuk om sowieso dus even een kijkje te nemen!

Members aan het woord:

Member Larissa

Vandaag lid geworden van de community in afwachting van mijn eerste box. Zat hier in de groep te lezen en zag de voorstelrondjes. Hoe leuk! Dus ik doe ook mee:
Ik ben 35, manlief 38. We hebben samen poezenkind Saartje (14) en hondenkind Fay (3). We wonen in Haarlem, in een heerlijk appartement met uitzicht over het Spaarne.
Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn, maar eigenlijk pas sinds ik chronisch ziek thuis ben komen te zitten dat ik echt in contact sta met mijn creativiteit.
Recent stuitte ik op de site van September18. Na lang wikken en wegen, want zullen dit geen suffe werkjes zijn die zo in de prullenbak belanden (sorry meiden
!) besloten toch een abonnement te nemen. Want suf matcht niet met wat ik op de website en Facebookpagina zag
!
Ik maak graag bloemschikwerkjes, zoals vazen opmaken, kransen maken, enzovoort. Sinds kort heb ik het maken van geografische figuren met ijsstokjes ontdekt. Ben heel benieuwd naar de boxen en naar wat voor (nieuwe / geheel andere) inspiratie zij gaan opleveren!
Liefs, Larissa

Member Larissa is fan van September18. Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn, maar eigenlijk pas sinds ik chronisch ziek thuis ben komen te zitten dat ik echt in contact sta met mijn creativiteit.

Member Baukje

“Als je zit te wachten op je kids in de auto en je mag een tijdje niet haken of breien. Naald en wol, ik word er blij van. Wat het gaat worden we zien het wel.”

Vilt en wol voor een projectje onderweg van member Baukje.

Member Mariska

“Schelpen gehad toen we 14 jaar geleden trouwde. Nu liggen hier mooie luchtplantjes op Staat gezellig! Nu de jellyfish nog mooi aan de ringen vast maken maar dat komt komende week goed denk ik.”

Schelpen gehad toen we 14 jaar geleden trouwde. Nu liggen hier mooie luchtplantjes op 😊 Staat gezellig! Nu de jellyfish nog mooi aan de ringen vast maken maar dat komt komende week goed denk ik.

Member Rianne

“Het was er eigenlijk veel te mooi weer voor dit weekend, maar ik kon t niet laten liggen “.

Mozaiek DIY box borrrelplank gemaakt door Rianne.

Member Agnes

“Ik kan elke maand haast niet wachten tot de box er is het zijn echt leuke en leerzame boxen ik vind ook dat er alles aan gedaan wordt om zo leuk dingen kunnen maken het is toppie wat ze doen ga zelf maar elke maand iets anders verzinnen dat leuk of mooi is dus ga zo door!”

Member Trees

Zeker dat ze hun best doen en leuke boxen samenstellen. Ga zo door.”

Member Bea

“Na een stop weer aangehaakt bij September18!”

Psycholoog Bea Jansen.

Member Ilona

“In augustus kreeg ik een abonnement op September18 kado. Heerlijk om weer creatief aan de slag te gaan.

Mijn eerste project was het windlicht. Vier keer uitgehaald, maar het is gelukt!

Ik zag wat op tegen de hoes om het krukje breien. Omdat ik over het algemeen niet tegen wol kan. Maar deze wol is heel zacht. Dit keer maar 1 keer opnieuw begonnen. Toen ik de hoes klaar had, vond ik het er wat saai uitzien. Dus opnieuw begonnen en dit keer een okergele draad mee gebreid.

Toen kwam de mand, met punnik project. Ik had een jaar geleden een punnik poppetje gekocht en had m uit frustratie in een hoek gesmeten. Dus ik was heel benieuwd naar de instructievideo. Het is me dit keer wel gelukt! De mand verder nog aan de onderkant wit geschilderd.”

Krukje, windlicht en punnik box gemaakt door member Harriet.

Member Fanny

“Eindelijk is mijn beeldhouwkunst uit dit speksteen ook klaar: een elfje met een klavertje 4, want geluk zit in de kleine dingen ^^”.

Fanny maakte het DIY project van de maand december met speksteen.

Member Danielle

“Hij is echt super leuk. Gisteren gehad en meteen aan de slag gegaan. Bij die met het plankje heb ik meteen ook de houtbrand tool gebruikt. Super leuk om te doen.”

 
Member Danielle combineerde de DIY met luchtplantjes met het houtbranden.

Member Judith

“The gnome brothers gemaakt van wat restjes lontwol, ik denk dat er nog meer volgen”.

Gnoom kabouters gemaakt van restjes lontwol.

Member Yvette

” Onze 6-jarige vergelijkt zeepjes maken altijd met “heksje spelen”. Ze vindt het fantastisch, lekker “heksen” met bloemblaadjes, kruiden, kleine lepeltjes, mengbekertjes, allerlei kleine flesjes geurolieën en kleurtjes druppelen. Mijn man grapt altijd dat de keuken net een “bepaald soort” lab lijkt😆 Met het DIY pakket van Daffies Diy en September18 hadden we er een nieuwe mal en bloemblaadjes bij en maakten we weer een aantal heerlijk geurende zepen”.

Member Yvette maakt DIY zeep met haar dochter en onze boxen.

Member Eline

“Net mijn allereerste DIY pakket gemaakt. Heel tof om te doen. Bedankt voor de handige video’s.”

Member Eline maakte dit DIY krukje met lontwol.

Member Amrah

“Het leuke aan de boxen is dat je de geleerde technieken ook weer voor andere dingen kan gebruiken. De foto op hout blijf ik leuk vinden om uit te proberen op echt van alles”.

Member Amrah experimenteert de foto op hout print op diverse manieren.

Member Antoinette

“Ik zal me ook even voorstellen. Mijn naam is Antoinette, ik ben 51 jaar, heb 2 kinderen en bijna 2 honden, volgende maand komt er namelijk een pup en woon in Papendrecht. Ik heb een fulltime baan en volg daarnaast nog een studie. Dus af en toe een leuke hobbybox lijkt me heerlijk om te ontspannen en iets anders te kunnen doen. Als ik in deze groep scroll dan wordt ik enthousiast over wat ik allemaal zie, ben benieuwd naar mijn eerste box”.

Member Winandi

“Wat een mooi resultaat! Erg leuk om eens te haken met raffia. Patroon met een eigen twistje.”

DIY vaas met raffia gehaakt gevuld met bloemen.

Ervaring met de S8 Kids Boxen

Member Ella

“Wij hebben deze herfstvakantiedag super genoten van het kids abonnement. Ik schafte er drie aan voor de kleindochters (6,8 en 11) en we kregen per kind een kidskrukje cadeau. Dus hebben we een heerlijke vakantie ochtend doorgebracht met het maken van de krukjes in diverse kleuren. Kids heel blij. Ook heel blij met de Halloween knutsels .Dank jullie wel team van September18.”

 

 

Jill van 7 jaar maakt graag de knutsel projecten met september8.

Member Jill

“Iedere vakantie ga ik aan de slag met de boxen van September8. Vaak mag ik ze ook al van te voren laten zien op het YouTube kanaal van September18. Ik vind het heel leuk om te knutselen, en doe dit samen met mama of met mijn broertjes.”

 

 

En we hebben meer fans...

Poes Lilly is ook fan van de DIY boxen van september18 en ligt lekker op haar lontwol kleed.

Poes Lilly

Men neme een DIY box van September18. Een box waarin gewerkt wordt met lontwol. Vervolgens gaat men flink aan de slag. Pittige klus, maar het is het waard. Als het vloerkleed af is, legt men deze even op de eettafel zodat men de plantenstandaard, waar het kleed onder komt, opzij kan tillen.

Enfin, dat was 5 dagen geleden en inmiddels staat de plantenstandaard terug op z’n plek en ligt het kleed nog steeds op tafel. Tijdens het op tafel leggen is Lily (10 maanden) erop gaan liggen en ja, dit is nu haar favoriete plek waar ze de hele dag op wilt liggen / spelen 😅. Uiteraard heb ik net hart niet om het kleed dan alsnog weg te halen. #eerlijkzullenwedeboxendelen 🤣

PS manlief noemt het Lily’s Taco: als ze erop ligt en je haalt de zijkanten omhoog vormen Lily en kleed een taco 🤦🏼‍♀️🤣🤣.

Member Ilona

“Ik hechtte hem af en de deken was meteen ingepikt…”

Hond op een lontwol deken gemaakt door member Ilona.
De katten van Riny zitten lekker in de Do It Yourself box met de punnik mand.

Member Riny

“De punnik mand; 1 kat past erin, de 2de moet stapelen of om beurt erin. Dat doen ze ook. Je ziet het staartje van de zwarte nog, die was er net uit gesprongen”.

Onze members

Kom je gezellig bij onze September18 Community?

Voorbeeld member Joke DIY box moswand.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0