Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Samenwerken met September18?

Wil jij ook graag samenwerken met September18?

Op deze pagina vertellen we je hier vast meer over. Iedere maand bedenken we een toffe creatieve box. Deze komt uit onze koker of is in samenwerking met jou!

Heb jij een toffe DIY voor onze members? Neem dan contact met ons op. We proberen meerdere keren per jaar samen te werken met andere creatieve ondernemers.

Ambassadeur September18 Onze Casa.

We hebben al eerder samengewerkt met

  • Daffies DIY
  • De Sfeerfabriek 
  • Viltbloemist
  • Haak maar aan bij Sas
  • Tijd voor een workshop
  • Atelier Leut
  • Happy Handmade Living
  • Libelle
  •  

Zo werkt het samenwerken met September18

Gaan we samen een box doen? Super! We kiezen een maand en maken op de 18e daarvoor de samenwerking bekend. Onze vaste members doen automatisch mee tenzij ze aangeven dat ze willen pauzeren. Dit moeten ze doen voor de 1e van de maand. Je bent dus sowieso verzekerd van een afname. Daarnaast wordt de box ook los aangeboden op onze website.

Op de 1e van de maand sturen we het definitieve aantal boxen door. Deze ontvangen we graag z.s.m. Op de 5e van de maand gaan we de boxen versturen naar alle members.

Wat levert een samenwerking jou op?

Heel veel exposure!

We hebben een team van ambassadeurs en bloggers met een groot bereik op verschillende social media kanalen (gezamenlijk 75.000 volgers). Deze krijgen allemaal een box van jou en promoten deze in de periode van de 18e tot de 1e van de maand op hun kanalen. Zij hebben ook kortingscodes waarmee ze nieuwe leden werven en losse boxen verkopen. 

Daarnaast verschijn je 2x in onze nieuwsbrief die naar al onze (oud) members gaat.

En we schrijven een blog over de box. In iedere uiting benoemen we onze samenwerking en plaatsen we een link naar jouw website.

In de box mag je ook een flyer met een mooie aanbieding plaatsen zodat members jou ook na het ontvangen van de box nog eens bij je kunnen bestellen

Samenwerken als Ambassadeur of Bloggger

Wij werken met veel plezier samen met deze fijne ambassadeurs en bloggers. Creatief, feel good en interieur zijn overeenkomsten met September18.nl. De ambassadeurs en bloggers ontvangen vooraf onze boxen, en gaan dan alvast aan de slag. 

Ben je benieuwd of je als ambassadeur of blogger aan de slag kunt? Meld je aan bij Sarina via info@september18.nl en vertel wie je bent, waar we je online kunnen vinden op social media en / of jouw blog of YouTube kanaal en waarom je wilt samenwerken. 

Op ons Instagram kanaal zie je ook veel beeldmateriaal voorbij komen wat wij delen van onze bloggers en ambassadeurs.

Super tof als je met ons wil samenwerken. Via info@september18.nl kun je ons mailen zodat we de voorwaarden kunnen bespreken.

Oja! Hier vind je de boxen die onze members de afgelopen 5 jaar hebben gemaakt. 😉

Super tof als je met ons wil samenwerken.

vul het contactformulier in of mail naar info@september18.nl

Een ivoorkleurige woondeken wordt gebreid op tafel door middel van armbreien.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0