Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Zakelijk inkopen

Informatie

Op deze pagina vind je informatie over het zakelijk inkopen van onze materialen, boxen en memberships. Voor bedrijven, zorg instellingen, scholen, docenten, ateliers, events en ondernemers. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten via info@september18.nl. We denken graag in creatieve mogelijkheden!

Mogelijkheden

Zakelijk inkopen, bijvoorbeeld lontwol voordelig met korting.

DIY Boxen inkopen

Je kunt bij ons zakelijk DIY boxen inkopen. Je krijgt korting op de prijs per stuk (particulier € 45,- excl. BTW). De korting loopt op, afhankelijk van de aantallen die je afneemt. Dat kan 1 stuks zijn, of tien of 100. Je kunt bij ons eenvoudig een offerte opvragen via info@september18.nl

Wil je graag een DIY box speciaal voor jou? Dat kan natuurlijk ook. In een thema, kleur (bedrijfslogo) of een andere gelegenheid? Laat het ons weten en we denken graag met je mee!

 

 

Workshops

Wil je graag met een groep collega’s breien? Of heb je een leuk event waar je een creatieve workshop wilt geven? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

materialen inkopen

Bij ons kun je ook heel voordelig materialen inkopen. Denk bijvoorbeeld aan onze prachtige lontwol welke geschikt is voor armbreien, macrame, haken, vilten enz. 

Dit kan vanaf een kilo per kleur. De korting loopt op, afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt inkopen. Vraag gerust een offerte bij ons op. 

Hier kun je een digitale kleurenkaart downloaden. 

 

memberships

Wil je graag jouw medewerkers, partners, deelnemers of vrijwilligers een membership abonnement cadeau geven? Dat kan ook!

We spreken samen een periode af, en daarna stopt het membership automatisch.

Zo wordt de ontvanger iedere maand verrast met een nieuw creatief project. Onze boxen zijn altijd inclusief patroon en video. 

Het membership kan ook heel fijn zijn voor medewerkers die ziek zijn, clienten die in een periode van herstel zitten of iemand die thuis zit met een burn-out. 


“Met je handen iets maken met deze boxen van september18.nl zorgt voor meer balans. Je doet beroep op je verbeelding. In je werkgeheugen is dan minder ruimte om te piekeren bijvoorbeeld. Hierdoor kun je meer ontspannen.”

Bea Jansen |  Psycholoog | Psychologen praktijk De Werf

Referenties, voorbeelden

  • ICS – International Card Services  (Credit Card) | DIY box kerst cadeau voor medewerkers.
  • Wonen Op Maat – Pakket woondeken breien Kerst cadeau voor medewerkers.
  • JRC Joint Research Centre Petten – workshop deken breien voor medewerkers. 
  • Simone Levie – Lontwol voor event.
  • Libelle box, speciaal voor de lezers van Libelle.
  • Pluimen.nl cadeaubon. 
  • Diverse zorgcentra waar activiteiten worden georganiseerd voor mensen met een beperking.
  • NKI Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis – bedrijfsuitje medewerkers. 

Relax!

Je hoeft echt niet creatief te zijn om met onze boxen aan de slag te gaan. Het resultaat is altijd mooi! En bij vragen, kan de ontvanger altijd bij ons terecht voor vragen. We helpen iedereen graag verder!

Bij iedere box zit een patroon en video. Deze zijn stap voor stap geschreven en gemaakt, zodat je ook zonder ervaring de instructie kunt volgen. 

Onze workshops worden laagdrempelig gegeven, en iedereen gaat naar huis met een blij gevoel en mooi resultaat. 

Niets geeft zoveel voldoening als dingen creëren met je eigen handen. Echt, daar word je rustig, gelukkig en relaxed van!

Vraag informatie of een offerte aan:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Aantrekkelijke prijzen, voor kleine en groot zakelijk inkopen!

Vraag gerust naar onze aantrekkelijke voorwaarden.

Sarah met laptop en telefoon, neem gerust contact met ons op.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0