Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Over ons

Even voorstellen

Samen met Sarina en docent Ratna run ik met heel veel plezier September18.nl.

Founder: Sarah Ruijter

Founder: Sarah Ruijter

Hartelijke groet, 

Sarah Ruijter 

Mijn achtergrond

Hoi, ik ben Sarah. September18 ben ik – in september 2018 😉 – begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde en het maken van mooie producten daarmee. Zelf heb ik een achtergrond in Hospitality Management (Hogere Hotelschool) en in 2013 kocht ik het bedrijf Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ik had geen idee van alles wat er mogelijk was op het gebied van zijde, zijdeschilderen, vilten, XXL breien enz.

De afgelopen jaren heb ik het bedrijf, opgericht in 1982, verder uitgebouwd tot een ware beleving rondom zijde met een winkel, groothandel, webshop, atelier, cursussen, masterclasses en een eigen zijde-museum. In 2023 heb ik het bedrijf verkocht om mezelf volledig te kunnen focussen op September18.

Waarom September18

Wat bij mij zorgde voor de kriebels voor het oprichten van September18.nl is dat mijn klanten bij ZIJDAR en Zijdewinkel.nl veelal textielprofessionals en hobbyisten zijn met ervaring. Terwijl er zoveel mensen zijn (net als ikzelf) die het super leuk vinden om iets te maken, maar hoe?! Ze hebben een beetje of geen ervaring, of juist heel veel maar net niet de tijd, de moed of het idee om aan de slag te gaan.

Handmade luxury

Door mijn inkoopervaring bij Zijdar en Zijdewinkel.nl heb ik de mogelijkheid om voordelig deze DIY boxen aan te bieden voor iedereen die het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan. Pure, eerlijke, natuurlijke en mooie materialen voor het Handmade Luxury gevoel. Met een duidelijke video instructie waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw interieur eyecatcher, mode item of accessoire maakt.

Relax!

Door het abonnement hoef je er niet bij na te denken en ontvang je gewoon iedere maand jouw DIY Box. Want we hebben wel iets anders aan ons hoofd; werk, huis, gezin, druk druk druk. En juist dan is het zo belangrijk om even tijd voor jezelf te maken, en met je handen in de wol, zijde of stoffen te duiken.


Niets geeft zoveel voldoening als dingen creëren met je eigen handen. Echt, daar word je rustig, gelukkig en relaxed van!

Het S18 Team

Sarina

communicatie, social media en klantenservice

Hi! Ik ben Sarina. Ik zorg voor alle communicatie, social media en klantenservice. Ik ben zelf niet heel handig en juist daarom vind ik de projecten van September18 zo leuk. Want zelfs ik kan ermee uit de voeten. Wat ik wel heel goed kan is borduren. Ik heb dan ook al verschillende geboorteplaten gemaakt voor neefjes, nichtjes en mijn eigen zoontje. 

Ik woon samen met mijn partner Koen en zoontje Bowie (1 jaar) in Schagen. Drie dagen in de week werk ik als marketeer voor uitgeverij De Crime Compagnie en De Verhalenfabriek. Mijn hobby’s zijn lezen, borduren, het verzorgen van mijn plantjes en daarnaast doe ik aan boksen. Ik ga ook graag lekker uiteten, drink een gezellig wijntje mee en mijn lievelingskleur is geel! Daar word ik echt super vrolijk van.

Heb je een vraag? Dan help ik je graag verder.

Ratna

Docent

Hoi, ik ben Ratna! Sarah en ik kennen elkaar van de zwangerschapsyoga van ons eerste kindje. Inmiddels ben ik moeder van drie kinderen, Jill, Morris en Quinn. Samen met Harold woon ik in Uitgeest.

Een aantal jaren heb ik voor september18.nl gewerkt en o.a. de social media gedaan en de klantenservice. Het was uiteindelijk een ingewikkelde puzzel om dit te combineren met mijn baan in het onderwijs en jonge kinderen. Daarom heb ik even afscheid genomen van September18.nl maar ik kon toch niet zonder deze DIY’s ;-).

Daarom ben ik weer betrokken en geef nu nog steeds met regelmaat en veel plezier creatieve workshops voor September18.nl. Dit doe ik naast mijn baan waarbij ik werk met mensen met autisme, die ik begeleid in hun dagelijkse leven.

Wil je met ons samenwerken?

neem met ons contact op

0