Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Workshop deken breien

Op dit moment hebben we workshops deken breien gepland op de volgende data en locatie:

Aanmelden gaat via deze september18.nl website via de linkjes hierboven aanmelden.

Onze workshops zijn inclusief 2 kilo wol naar keuze in Ivory of Lichtgrijs. Beiden zijn 100% ongeverfde en natuurlijke wol. Je maakt een deken van ca. 180 x 80 cm in 1,5 a 2 uurtjes tijd. Prijs workshop deelname € 39,- p.p.

NB. Helaas staan we dit jaar niet op Creative Life omdat we de bezetting niet rond kregen met het team. 

 

Dit is echt ontspannen en lekker breien!

Je gebruikt bij onze workshop deken breien ofwel het armbreien je armen als breipennen. Met deze techniek is breien met deze prachtige XXL lontwol absoluut niet moeilijk. Ok, we geven toe: het opzetten is even opletten, maar als je die eenmaal doorhebt kun je echt gaan breien en dan is het easy peasy! Je hebt geen brei ervaring nodig!

Je breit van de ene arm naar de andere arm en je zit dus volledig in de wol. Naar het toilet gaan of koffie / wijn drinken is daardoor lastig, maar als je eenmaal zo lekker aan het breien bent geslagen is dat ook helemaal niet meer belangrijk. Iedereen pakt een heerlijk zen moment. Want dat is het echt.  Even gedachteloos iets maken met je handen / armen is echt super ontspannend!

 

Doe je mee met onze workshop woondeken breien?

Als je eenmaal weet wat we bedoelen met de breitermen visje, namaste en v-tjes, dan is het breien van een woondeken een fluitje van een cent en brei je in een mum van tijd een heerlijke chunky wollen deken in elkaar. Met twee kilo wol brei je een deken van ongeveer 180 x 80. Super leuk voor op de bank, als sprei over het bed of als box kleed. Onze lontwol is gemaakt van 100% wol, puur natuur. Het is dus lekker zacht en heerlijk warm. Bovendien reguleert het je lichaamstemperatuur en is het van nature anti-bacterieel. Na het breien ontvang je van ons een WolWijzer met tips voor het onderhoud van jouw deken.

 

Wil je graag met een groepje breien? Dat kan ook!

 

Groepsarrangement aanvragen

Wil je graag met een eigen club vriendinnen, (schoon)zussen, collega’s of buren een deken breien? Vraag dan gerust een offerte aan.

0