Meld je voor 1 maart ’24 hier aan als nieuwe member en profiteer blijvend van een lagere member prijs. Vanaf 1 maart gaat de maandelijkse prijs omhoog.
Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Naast de losse boxen voor volwassenen zijn er bij ons ook knutsel boxen voor kids verkrijgbaar. Deze hebben we September8 genoemd :-). Er verschijnt 5x per jaar een nieuw project passend bij het seizoen en de vakantie.

De DIY boxen voor kinderen zijn geschikt vanaf ongeveer 3 jaar tot een jaar of 10. De kleinsten hebben vaak nog wel wat hulp nodig van hun oudere broer of zus, papa of mama of opa en oma. Want met je kleinkinderen de knutselboxen maken, is ook echt een aanrader! 

De diy boxen voor kinderen zijn kant en klaar. Je kunt zo beginnen.

Kijk hieronder snel welke boxen je kunt (na)bestellen. En heb je een vraag? Neem gerust even contact op per mail info@september18.nl.

Wil je het kidsknutselproject een keer proberen zonder membership/abonnement? Dan zijn onze losse boxen een uitkomst!

Losse Kids S8 boxen

We proudly present... September8!

S8 Kids 4 seizoenen membership

In de September8 box zit een leuk DIY kids project waar je kind mee aan de slag kan. Jonge kinderen hebben nog een beetje begeleiding nodig, maar oudere kinderen kunnen zelfstandig met de box aan de slag. Handig wanneer je nog een leuke activiteit voor de vakantie zoekt. Je neemt de pakketten ook makkelijk mee op reis naar de camping of in de caravan. En je hoeft er niet meer over na te denken, met dit kids knutsel abonnement!

We maken de knutsel boxen voor kids altijd bekend van te voren met o.a. een video die we ook publiceren op ons leuke September18 YouTube kanaal.

Vakantieschema

Herfstbox – herfstvakantie – Verstuurd rond 6 oktober

Kerstbox – kerstvakantie – verstuurd rond 8 december

Lentebox – voorjaarsvakantie – verstuurd rond 9 februari

Meibox – meivakantie – verstuurd rond 19 april

Zomerbox – zomervakantie – verstuurd rond 5 juli

Aan de slag met de box…

In de video hieronder zie je hoe Jill en Morris aan de slag gaan met de Kids Box van de Herfst 2022 en zelf hun pompoentjes beschilderen.

Met een S8 abonnement ontvang je alle boxen een jaar lang, en ontvang je ook een welkomstcadeau t.w.v. € 45,-.  

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
0