Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Naast de losse boxen voor volwassenen zijn er bij ons ook knutsel boxen voor kids verkrijgbaar. Deze hebben we September8 genoemd :-). 

De DIY boxen voor kinderen zijn geschikt vanaf ongeveer 3 jaar tot een jaar of 10. De kleinsten hebben vaak nog wel wat hulp nodig van hun oudere broer of zus, papa of mama of opa en oma. Want met je kleinkinderen de knutselboxen maken, is ook echt een aanrader! 

De diy boxen voor kinderen zijn kant en klaar. Je kunt zo beginnen. Ook het prik vilten is geschikt om met wat oudere kinderen te doen, gebruik bijvoorbeeld een koeksteker om mooie figuurtjes te maken. Eigenaresse Sarah prikt vilt regelmatig met haar kids, de jongste kon dit ook al goed doen toen hij 5 jaar oud was. Vind je een prikvilt naald niet handig, dan kun je ook met water, zeep en beweging de wol vezels met elkaar verbinden door middel van nat vilten. Dit is ook een populaire knutsel activiteit op scholen, kinderdag verblijven en opvang, en wij leveren hier vaak materialen voor. 

Naast de losse kids knutselboxen hebben we ook een Kids Membership. Er verschijnt dan 5x per jaar een nieuw project passend bij het seizoen en de vakantie. Bij het afsluiten van het membership mag je bovendien een leuk gratis welkomst cadeau kiezen om gelijk lekker mee aan de slag te gaan!

Wil je het kidsknutselproject een keer proberen zonder membership/abonnement? Dan zijn onze losse boxen een uitkomst!

Kijk hieronder snel welke losse boxen je kunt (na)bestellen. En heb je een vraag? Neem gerust even contact op per mail info@september18.nl.

Losse Kids S8 boxen

We proudly present... September8!

S8 Kids 4 seizoenen membership

In de September8 box zit een leuk DIY kids project waar je kind mee aan de slag kan. Jonge kinderen hebben nog een beetje begeleiding nodig, maar oudere kinderen kunnen zelfstandig met de box aan de slag. Handig wanneer je nog een leuke activiteit voor de vakantie zoekt. Je neemt de pakketten ook makkelijk mee op reis naar de camping of in de caravan. En je hoeft er niet meer over na te denken, met dit kids knutsel abonnement!

We maken de knutsel boxen voor kids altijd bekend van te voren met o.a. een video die we ook publiceren op ons leuke September18 YouTube kanaal.

Vakantieschema

Herfstbox – herfstvakantie – Verstuurd rond 6 oktober

Kerstbox – kerstvakantie – verstuurd rond 8 december

Lentebox – voorjaarsvakantie – verstuurd rond 9 februari

Meibox – meivakantie – verstuurd rond 19 april

Zomerbox – zomervakantie – verstuurd rond 5 juli

Aan de slag met de box…

In de video hieronder zie je hoe Jill en Morris aan de slag gaan met de Kids Box van de Herfst 2022 en zelf hun pompoentjes beschilderen.

Met een S8 abonnement ontvang je alle boxen een jaar lang, en ontvang je ook een welkomstcadeau t.w.v. € 45,-.  

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0