Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Hier vind je onze digitale wol patronen die je kunt downloaden per patroon. Een digitale download kost € 2.50 per patroon en je kunt het patroon na het downloaden direct opslaan op jouw computer of zelf uitprinten. Deze wol patronen zijn Do It Yourself instructies voor breien, weven, haken en macramé (knopen),  en vilten met lontwol. Bij alle projecten zie je ook wat je nog meer nodig hebt om dit wol patroon te maken. 

Voor alle wol patronen geldt; je hebt geen creatieve ervaring nodig om hiermee aan de slag te gaan. De stap voor stap instructies zijn zo geschreven dat je geen technische kennis nodig hebt. De video tutorials – je krijgt een linkje in ieder patroon naar de video die je gratis kunt bekijken – helpen jou ook om jouw creatieve project met lontwol te maken. 

Heb je toch nog vragen, dan helpen wij je graag verder en kun je gerust contact met ons opnemen! Wat wordt jouw volgende project? Ga je een stoere poef breien, een zachte babykrib met lontwol, een deken met een blokjes patroon of kies je voor het haken van manden met dikke wol? Wat jouw project ook wordt, je download hier jouw digitale patroon en kunt direct lekker aan de slag gaan.

Wil je liever het patroon + de materialen en de video instructie. Dat kan natuurlijk ook! De complete wol boxen kun je ook bij ons bestellen. Daarnaast vind je nog veel meer leuke projecten met schilderen, rasyin gieten en kaarsen dippen bij de creatieve boxen

Als Saar het kan....

In 2013 kocht ik het creatieve bedrijf ZIJDAR & Zijdewinkel van mijn schoonmoeder. Dit bedrijf draaide om zijde, en alle creativiteit hieromheen. Zijdeschilderen, batikken, zeefdrukken, marmeren, vilten met zijde. En ik wist niks…. helemaal niks. Mijn achtergrond is Hogere Hotelschool. Maar ik vond het materiaal zo mooi, en de producten zo geweldig. We gaven workshops en het eerste wat ik heb gedaan is alle workshops zelf volgen. Ik vond het belangrijk om te weten wat je allemaal met de textiel materialen kon doen, en vooral ook; wat niet. 

Ik deelde al mijn ervaringen, en met name ook mijn mislukkingen. Als ik de fout al had gemaakt, dan hoefde de klant dit niet te doen. Ik heb 10 jaar lang het bedrijf met heel veel plezier gerund. Veelal textiel professionals klopten bij ons aan; restauratoren, conservatoren, ateliers, naaisters, kostuummakers, kunstenaars, en de doorgewinterde hobbyisten. Zij leerden van mij, en ik leerde van hen. 

Creativiteit voor iedereen 

En ergens daartussen was ook nog een doelgroep die echt wel graag creatief wilde zijn, maar niet precies wist hoe dit nou te doen. En dat was de groep die ik heel graag en gemakkelijk op weg kon helpen. Ik was ook met 0 ervaring begonnen, en ik toverde toch ook projecten uit mijn handen op de keukentafel. Zo is het idee ontstaan om kant en klare creatieve boxen te maken. En dit heb ik gedaan onder een andere noemer dan ZIJDAR & Zijdewinkel; September18. Simpelweg omdat ik het in september 2018 heb bedacht. 

Met name onze wol patronen en wol boxen zijn echt heel erg populair! 

In 2023 heb ik ZIJDAR & Zijdewinkel verkocht omdat ik het niet meer kon combineren met de groei van September18 en mijn gezin met drie kinderen. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het helpt om handige en kant en klare boxen te bedenken, en werk instructies / patronen die iedereen begrijpt. Daarnaast maken we video’s op ons YouTube kanaal onder het motto “Als Saar het kan….”. Die maak ik samen met mijn collega Sarina, met een achtergrond in Marketing. Dus als wij het kunnen, kan jij het ook.

Het enige wat echt nog op mijn lijstje staat is haken. Dat blijf ik lastig vinden. Maar als ik het heb uitgevogeld, kom ik er zeker bij je op terug. En als je al kunt haken, dan zijn de mandjes haken met lontwol en haken met raffia aanraders om te downloaden als digitaal patroon.

Veel plezier!

Hartelijke groet, Sarah

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0