Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

S18 Workshop Samenwerkingspartners

Omdat wij hard groeien met ons maandelijks membership en andere creatieve knutselboxen hebben wij op dit moment zelf slechts een aantal workshops in de agenda staan bij September18.nl. Deze workshops kun je hier boeken. 

Gelukkig hebben wij een enorm leuk creatief netwerk. We zijn op zoek gegaan voor jou naar toffe creatieve samenwerkingspartners voor workshops. En die hebben we gevonden :-). Het aanbod blijft ook uitbreiden, dus neem vooral regelmatig een kijkje bij ons wie er allemaal bij zijn gekomen. Bij veel van de workshops ontvang je ook korting bij het boeken met de code SEPTEMBER18.

Aanmelden gaat via de website van de samenwerkingspartner. Bekijk hier alle samenwerkingen op deze workshops overzichtpagina.

Ps. kun je deze data niet, is het toch te ver weg, heb je eigenlijk geen tijd? Kies dan jouw eigen moment om aan de slag te gaan, gewoon lekker thuis. Bestel een bijvoorbeeld een deken box of een andere complete DIY box en je ontvangt de wol in jouw favoriete kleur met hierbij een patroon op papier én een uitgebreide video tutorial om aan de slag te gaan. Ook ontvang je een mooi leren September18 label en WolWijzer. You can do this!

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0