Naast de DIY memberships zijn er bij ons ook losse DIY boxen verkrijgbaar. Heb jij zin om een knutselproject een keer te proberen zonder membership/abonnement? Of misschien wil je een project graag nog een keer maken of een ander cadeau geven. Wellicht ben je op zoek naar nieuwe technieken, inspiraties of creatieve ideeën. Onze losse DIY boxen waarmee je de tofste eye-catchers voor je interieur en accessoires maakt zijn dan perfect.

Mis geen DIY moment en blijf op de hoogte van alle toffe boxen, nieuwtjes en gratis tutorials. Volg ons ook op Instagram!​

Losse Kids S8 boxen

Met welke losse DIY boxen ga jij aan de slag?

De leukste Losse DIY-project boxen

 

Naast de DIY memberships zijn er bij ons ook losse boxen verkrijgbaar. Heb jij zin om een knutselproject een keer te proberen zonder membership/abonnement? Of misschien wil je een project graag nog een keer maken of een ander cadeau geven. Wellicht ben je op zoek naar nieuwe technieken, inspiraties of creatieve ideeën. Onze losse boxen waarmee je de tofste eye-catchers voor je interieur en accessoires maakt zijn dan perfect!

 

Net zoals bij de DIY Memberships zijn de losse boxen kant-en-klaar en heeft het alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. In alle boxen zitten hoogwaardige en natuurlijke materialen en daarbij krijg je net als de DIY Memberships een patroon met alle instructies en een videolink om lekker aan de slag te gaan!

 

Handige DIY-producten voor jou!

 

September18 is dé website voor alles wat te maken heeft met creatief zijn, aan de slag gaan met projecten, knutseltechnieken en DIY woon- en modeaccessoires maken. Bij ons is dus ook wol en losse accessoires verkrijgbaar. We hebben wol in verschillende kleuren en gewichten. Zo is ons wol te bestellen vanaf 1 kilo, dit is bijvoorbeeld al genoeg voor een leuk zelfgemaakt babydekentje! Ook hebben we kant-en-klaar pakketten waar genoeg wol in zit voor een heerlijke deken op de bank.

 

Met ons wol heb je binnen no-time prachtige interieur items gebreid, waarvan je jarenlang kunt genieten. Naast dekens kun je ook heerlijke kussens en sjaals van wol breien, waarin je lekker kunt wegkruipen.

 

Bij September18 zijn ook accessoires zoals losse breinaalden verkrijgbaar. Jij zoekt het, wij leveren het! Met welk wol project ga jij binnenkort aan de slag?

 

Milieubewust, natuurlijke materialen en altijd persoonlijk advies

 

Omdat September18 is begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde, gebruiken wij ook alleen maar hoogwaardige en natuurlijke materialen bij elke box. Naast wol en zijde, gebruiken wij bijvoorbeeld ook hout, raffia en glas. Hierdoor is elk project van ons duurzaam!

 

Ook vinden wij het erg belangrijk om bewust om te gaan met het milieu. Zo bestaan onze verpakkingen uit groene vlokken, gebruiken wij papieren tape en weinig plastic. Daarnaast werken wij samen met fietskoeriers voor een milieubewuste verzending.

 

Wanneer je vragen hebt kun je bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies.

Heb je veel tijd, weinig tijd, ben je technisch creatief of vooral dol op interieur items? Of heb je geen enkele ervaring, maar zou je toch graag met knutselen aan de slag willen gaan? September18 is er voor jou!

 

✓ Gratis welkomstcadeau welke je zelf mag kiezen t.w.v. € 45, + onze digitale patronen map met 30 DIY’s om heerlijk mee aan de slag te gaan. 

✓ Iedere maand een compleet DIY pakket waarmee je direct aan de slag kunt gaan, geen extra materialen of gereedschappen nodig.

✓ Milieubewust verpakt en verzonden.

✓ Persoonlijk advies bij vragen via mail info@september18.nl.

✓ Voor iedereen, met of zonder ervaring, creatief of niet!

✓ Super gezellige S18 Community waarin members hun ervaring delen, tips worden uitgewisseld en extra inspiratie door ons wordt gedeeld.

0