BENIEUWD WIE ER LID ZIJN VAN SEPTEMBER18?

Dat snappen wij! Daarom hebben we recent gevraagd in onze super gezellige Facebook Community aan een aantal van de leden om zichzelf even voor te stellen.

Wie ben je, wat doe je, wat was je favoriete box van 2021 en wat hoop je te maken in 2022?

Micheal

Margriet

Marcella

Annet

Jill

Testimonials

Woon met Herman en 3 dochters van 8, 5 & 10 maanden. Leeftijd: 36 Hobby’s creatief bezig zijn en spelen met de meiden. Leukste box: ik heb er nog maar 3 gehad, ik hou erg van wol en vond die lamp het leukst om te doen. Voor 2022: (jammer dat ik het houtbranden gemist heb,) ik vind alles van wol leuk. Iets van klei zou ik ook leuk vinden om te doen.

FennaDocent creatief in het praktijkonderwijs

Leeftijd: 75 jaar Het is iedere keer weer spannend een nieuwe box te krijgen. Inspireert mij om weer andere technieken toe te passen. Mijn werk kan je vinden op mijn website www.sonjareedijk.nl Leukste uitdagingen waren het verven van de sjaal en cyanotype. Ik laat me weer lekker verrassen dit jaar.

Sonja ReedijkBeeldend kunstenaar

Leeftijd: 65 Leukste box van 2021: Vilten rozen / lont wol poef Wat ik wil maken in 2022: ik vind de boxen een verrassing, dat vind ik er leuk aan, maar ik zou iets met hand letteren leuk vinden. Thema dingen vind ik ook leuk. Seizoen of feestdagen, Pasen /kerst De uitleg, beschrijving en filmpjes vind ik top . Daardoor lukt de box ook goed.

MargrietPensioen/ tennis 🎾

Leeftijd: 40 Hobby's bijna alles wat creatief is. Verbouwen vind ik ook leuk. Wat vond je de leukste box 2021: macramé wandhanger en lontwol wandhanger en de lamp van lontwol. Lastig kiezen haha. Wat hoop je te maken 2022: Ik moet de augustus 21 box nog maken als de zon weer schijnt. En ik hoop dat hout branden nog terug komt. Verder het liefst zo verschillend mogelijke boxen.

EllenCasemanager dementie

Leeftijd: 60 Hobby's: koken,lezen, vakantie , en creatief bezig zijn. Wat ik hoop te maken : ik heb deze box voor de komende 3 maanden van mijn kinderen gekregen voor mijn 60 e verjaardag. Dus ik laat me verrassen. Ben heel benieuwd en hoop veel inspiratie op te doen .

Hellen

Hallo, hoop veel leuke ideeën op te doen. 67 jaar en hou van breien, knippen en plakken, schilderen.

Annet

Leeftijd: 28 jaar Mijn hobby's zijn pretparken bezoeken, motorijden, gamen ( attractie gerelateerd,zoals roller coaster tycoon 1), bouwen met lego , knutselen en vloggen op yt. Wat vond je de leukste box 2021: ik ben maar lid vanaf december, dus de sojawaxkaarsen waren mijn eerste box. Ik vond het verrassend leuk ^^ Wat hoop je te maken in 2022: een beetje hetzelfde, maar van alles meer 😛

FannyBellewaerde Park als attractiebediener

Leeftijd: 38 Hobby’s: breien en haken voornamelijk maar ook macrame doe ik af en toe. Verder alles op creatief gebied vind ik leuk om kennis mee te maken. Daarnaast heb ik ook een eigen YouTube kanaal met video’s gericht op alles wat met creatieve dingen te maken heeft. Waaronder dus als ambassadeur voor September18 maak ik video’s van de maandelijkse pakketten, wat echt een feestje is elke keer.

Michaelfulltime verzorgende IG in een verzorgingshuis | Mike's Creatieve Wereld

JOIN THE CLUB

Onze boxen zijn echt voor jong tot oud, moeders, oma's, singles, druk bezette workaholics, mannen, iedereen die creatief is of wil zijn. Join the club en meld je ook aan als member van september18!

Je krijgt dan ook toegang tot onze gezellige Facebook Community waar inspiratie, kennis en gezelligheid rondom DIY wordt gedeeld.