Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Iedere maand presenteren wij een nieuwe DIY maandbox voor onze members. Deze box kun je ook bestellen en mee doen als je geen member bent. 

Voor deze DIY box maken we altijd een handleiding / patroon op papier en een uitgebreide video instructie. Members vinden het patroon en video in de September18 Academy welke gratis is voor members. Het voordeel is dat je hier alle patronen direct kunt downloaden als PDF en de video’s zonder reclame kunt bekijken. 

Bestel je een losse DIY box of pakket? Dan zit jouw patroon op papier en video link in jouw box. De video tutorial bekijk je dan op YouTube. Dit is geen openbare video – je hebt dus echt de link nodig die je in het pakket vindt. 

Jouw dagelijkse DIY inspiratie en hands on video’s vind je bij September18

Daarnaast vinden we het bij September18 super leuk om jou mee te nemen in onze reis naar nieuwe DIY technieken, projecten, ideeën en kijkjes achter de schermen. Ook delen we met regelmaat video’s “uit de oude doos”. Ofwel, boxen die we eerder hebben gedaan. Zo blijven we jou voorzien van jouw dagelijkse dosis DIY inspiratie. 

Deze video’s plaatsen we op ons populaire September18 YouTube kanaal en kun je hier op onze website ook allemaal gratis bekijken: 

  • Unboxing; wat zit er in de maand box en wat kun je ermee maken
  • Als Saar het kan…. we laten zien dat iedereen creatief kan zijn, en delen ook onze struggles, ideeën, inspiratie en kletsen er gezellig bij!
  • Aan de slag – creatieve maak video’s, stap voor stap instructies
  • Week vlog – kijkje achter de schermen bij September18
  • Kids video’s – voor de kleinste DIY fans, onze september8 video’s!
  • FAQ video’s – vraag & antwoord over onze producten
  • FAQ video’s – vraag & antwoord over ons maandelijkse DIY membership 
 

Coming soon – live video’s!

Vanaf september 2024 gaan wij ook maandelijks een Live Q&A doen – ofwel een vraag en antwoord – vanaf ons kantoor in Heemskerk. Daarnaast zullen we de maandelijkse box maken en hier een livestream workshop van geven. Dit is het ideale moment om zelf ook je box te gaan maken. Gezellig met z’n allen, box erbij, kop thee / koffie erbij, handen uit de mouwen en lekker samen aan de slag. En heb je vragen, dan kunnen we die gelijk voor je beantwoorden. We hebben er zin in en hopen je dan online te mogen ontmoeten & begroeten! 

Algemene video's over September18

Wie zijn wij?

Voor wie is September18?

Wat maken we zoal?

Wie zijn Saar & Saar?

We delen wekelijks heel veel leuke DIY video’s en gratis inspiratie op ons September18 YouTube kanaal. Vergeet je niet te abonneren, dan mis je geen video!

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0