Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Ons motto is: Als Saar het kan, kun jij het ook. Wij heten Sarah en Sarina, en korten het vaak af naar elkaar als Saar (en dat rijmt…). Onze achtergronden zijn Hospitality Management / Hogere Hotelschool (Sarah) en Marketing (Sarina). Dus als wij creatief kunnen zijn, kun jij het ook ;-). 

September18 draait juist om de beleving, de inspiratie, de tips, en alle materialen in één box, zodat iedereen aan de slag kan gaan. En wat is nu eigenlijk creatief. Wij kunnen allebei zelf niet haken, maar dat weerhoudt ons er niet van om ook leuke haakboxen te bedenken en samen te werken met andere haaksters. Zodat we ook leuke haakboxen aan jullie kunnen aanbieden! En als je niet van haken houdt, kun je ook een andere creatieve – alternatieve box – haken. Euh maken. Ook dat is een creatieve oplossing. En zo komen we altijd tot een mooi resultaat samen!

In onze “Als Saar het kan….” video’s gaan we aan de slag met een creatieve box. Daar laten we ook zien wat er mis kan gaan. Sarina haalt vaak een project nog eens uit. Of doet dit wel drie keer. Sarah kan niet altijd kletsen en DIY-en tegelijk, dan raakt ze de tel kwijt. Het laat ook zien hoe gezellig het is om samen een DIY project te maken. Je kunt elkaar helpen, tips delen, even gezellig bijpraten en uiteindelijk heb je altijd een leuk, zelf gemaakt resultaat. 

We delen naast onze unboxing video’s wekelijks heel veel leuke DIY video’s en gratis inspiratie op ons September18 YouTube kanaalVergeet je niet te abonneren, dan mis je geen video!

Als Saar het kan... kan jij het ook!

#20 | Foto printen op hout

#21 |

#19 Schaaltjes kleien met leer
deel II

#19 Schaaltjes kleien met leer deel II

#17 Zomerse spiegel met raffia

#18 Houtbranden met de Brand in Hout pen

#15 Raysin en Jesmonite vaasje gieten

#16 Borduren op een spijkerjasje

#13 Poef & krukje breien

#14 Zeep maken

#11 Jesmonite gieten

#12 Workshop Jesmonite

#9 Bloemen borduren op een trui voor baby Indy

#10 Kussen breien met XXL brei pennen

#7 Kaarsen dippen

#8 Aquarel

#5 Vaas met houten ringen

#6 Haken met Jill & Ratna

#3 Pompoenen maken

#4 Lampen van lontwol

#1 Kindervest met lontwol

#2 Babydeken met lontwol

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0