Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Veelgestelde Vragen & Antwoorden

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen – de FAQ – en de antwoorden. 

Naast de teksten vind je onderaan op deze pagina ook handige video’s met uitleg. 

Het antwoord is heel simpel, voor iedereen! Of je nu veel ervaring hebt, met haken, breien, weven, prik vilten, of dat je het nog nooit gedaan hebt… Ons motto is “Als Saar het kan, kun jij het ook!”. En het leuke is, dat bij alle boxen ook een eigen variatie mogelijk is. Dus een technische uitdaging of net even een eigen interpretatie. Dus als je al ervaring hebt, bijvoorbeeld met haken, dan kun je ook je eigen twist eraan geven. 

En je ziet ook vaak dat onze Ambassadeurs en Bloggers dit doen. En onze members. Dus ben je benieuwd wie er bij September18 zitten, wie dat zijn, kijk dan gerust even in onze September18 Community op Facebook. Hier zitten onze members in, en worden ook resultaten van projecten gedeeld. 

Onze jongste member is rond de 20, en de oudste rond de 80. En alles wat ertussen zit :-). Dus mensen die een hele drukke baan hebben, die met jonge kinderen zitten, iemand die een nieuwe hobby zoekt of tijd over heeft door pensioen. Ook vriendinnen worden member. Die maken samen de box, voor een vast moment in de maand om af te spreken en lekker kunnen bijkletsen en ondertussen breien, haken en macrameen. Dus ik zou zeggen, kom er ook bij, en maak de leukste DIY projecten met September18!

Yes! Je kunt op ieder moment van de maand member worden van September18! Je hoeft dus niet te wachten tot de 18e van de maand wanneer we de nieuwe box bekend maken ;-).

Op het moment dat je member wordt, kun je direct jouw eigen welkomstcadeau kiezen t.w.v. € 49,-. Dit is een complete box met alle materialen, gereedschappen en benodigdheden om jouw creatieve project te maken. Je kunt kiezen uit verschillende boxen, en het aanbod wisselt regelmatig. Bijvoorbeeld zeep maken, kaarsen dippen, een deken breien of botanische aquarel.  

Deze sturen we helemaal kosteloos naar je toe, je betaalt dus geen kosten voor de box en geen extra verzendkoste. Dit is een cadeau van ons aan jou! De welkomstbox sturen we binnen een aantal werkdagen naar je toe.

Naast de box ontvang je ook per mail na het aanmelden automatisch ons digitale patronen boek “60 x DIY”. Hierin vind je 60 toffe Do It Yourself projecten met de materialen lijstjes, stap voor stap instructies en linkjes naar de video tutorials.

Op het moment dat je member wilt worden, kun je 2 dingen kiezen:

1. Je welkomstcadeau! (zie vraag #2)

2. Wil je een patroon op papier in jouw box, of alleen digitaal in de September18 Academy? 

Je kunt dit dus zelf aangeven bij het aanmelden als member. Bij een patroon op papier zorgen we ervoor dat er een geprinte instructie in jouw maandbox zit. Op het moment dat je voor een patroon kiest, dus in jouw box, heb je natuurlijk ook toegang tot de September18 Academy! 

Op het moment dat je member bent, kun je ook alle video’s en patronen zien van alle boxen die we hiervoor hebben gemaakt. Je hebt dus toegang tot een enorm portaal met een scala aan DIY projecten!

De September18 Academy is een online Academy op deze website van september18.nl waar je alle patronen en video instructies kunt vinden van alle boxen die we hebben gemaakt.

Wanneer je member bent van September18 heb je automatisch toegang tot de September18 Academy. Dit betekent dus ook dat je alle patronen en video’s van de afgelopen jaren (sinds onze oprichting in september 2018) kunt terugzien. YAY!

Wanneer je member bent van September18 krijg je 10 euro korting op onze Losse Boxen. De korting wordt automatisch verrekend, wanneer je bent ingelogd in jouw September18 portaal. Wanneer je bent ingelogd zie je de prijzen veranderen en krijg je korting op deze toffe DIY Boxen! 

Ook kun je dan in de webshop alle patronen downloaden, deze kosten je dan helemaal niets en zijn gratis voor members.Als je een patroon niet kunt vinden, kun je even kijken in de September18 Academy. Daar staan namelijk nog veel meer patronen en video’s, namelijk van alle projecten die we tot nu toe hebben gemaakt…. Sinds 2018!

Op het moment dat je producten besteld of een losse box met korting, kun je deze gratis mee laten sturen met jouw maandelijkse DIY Box. Als je bent ingelogd, kun je deze optie kiezen “meesturen met jouw maandelijkse DIY box”. Als je deze optie kiest betaal je geen extra verzendkosten, en wij zorgen ervoor dat jouw materialen worden meegestuurd met de volgende maandbox – mits je niet pauzeert natuurlijk. Dan schuift het een maandje op….

Sowieso betaal je minder verzendkosten bij een membership box, namelijk slechts € 4,95 i.p.v. de reguliere € 6,95.

Yes, je kunt ook een losse box bestellen, of een los product. Je hoeft dus geen member te worden om toch te genieten van onze creatieve projecten. 

Member zijn heeft wel een hoop voordelen; je krijgt korting op de maandboxen, korting op losse boxen, korting op verzending en toegang tot de September18 Academy. 

NEE! Dat hoeft natuurlijk niet! We maken altijd vooraf de box bekend, op de 18e van de maand. En dat is makkelijk te onthouden, want wij heten September18 ;-). 

Wanneer je een project minder leuk vindt, of je hebt dit al eens gedaan, of je hebt even niet zoveel tijd, dan kun je ervoor kiezen om jouw box te pauzeren. Dit gaat heel eenvoudig in jouw eigen September18 portaal.

Een alternatief is dat je een Alternatieve Box kiest. Je kunt kiezen uit een hele lijst van boxen, en het aanbod wisselt regelmatig, en daar kun je dan zelf een keuze uit maken uit een project wat jou leuk lijkt. Dat sturen we dan naar jou toe als alternatieve box. 

1. Je pauzeert dan jouw maandbox, dus dat project doe je niet mee 

2. Wij incasseren wel jouw vaste member maandbedrag (de prijzen op de website mag je dus negeren). 

3. En wij sturen dan jouw alternatieve box. Je kunt dit kiezen via het contactformulier of je stuurt een email naar info@september18.nl 

Het is wel heel belangrijk dat je pauzeert of jouw alternatieve box kiest vóór de eerste van de maand!

Dit is heel eenvoudig en kan in jouw eigen September18 portaal. Daar log je in, en daar zie je de knop pauzeren.

Op het de moment dat je deze pauze knop niet ziet, kan dit drie dringen betekenen: 1. Het is jouw eerste maandbox, deze kun je vanwege administratieve redenen niet pauzeren. 2. Je hebt een cadeau abonnement. Deze kun je niet pauzeren. 3. Het is tussen de 1e en de 10e van de maand. In deze periode verzenden wij alle maandboxen en kun je vanwege administratieve reden en logistieke reden niet pauzeren.

Als je deze indrukt, is jouw membership box voor 1 maand gepauzeerd. Na een maand halen we jouw pauzering er automatisch van af, zodat je automatisch weer mee doet met de volgende maand en geen DIY moment mist.

Wanneer je besluit jouw membership op te zeggen, vinden we dit natuurlijk heel jammer, en gaan we ergens in een hoekje zitten huilen ;-). Maar we hebben het wel heel makkelijk voor je gemaakt. Je logt in op jouw September18 portaal en daar klik je op de knop “Beëindigen”. https://september18.nl/mijn-account/ Dit moet je doen, voor de 1e van de maand. En dan wordt jouw opzegging direct verwerkt. Je ontvangt altijd van ons even een bevestiging per mail, dat je daadwerkelijk bent afgemeld.

Vanaf de 18e van de maand maken we de nieuwe maandbox bekend, en dat is makkelijk te onthouden aangezien wij September18 heten ;-). 

De eerste manier waarop we dit doen, is in de Facebook Community. Dit is een besloten Community speciaal voor September18.nl. Hierin zitten heel veel van onze members maar ook mensen die een keer een losse box hebben besteld. Het is sowieso leuk om je hiervoor aan te melden, omdat hier veel creaties die gemaakt zijn worden gedeeld, maar ook tips worden gegeven en vragen kunnen worden gesteld. 

Ook maken we de box bekend op onze social media kanalen, dus Facebook en Instagram.

Tot slot sturen we een speciale nieuwsbrief naar onze members met alle informatie wat we gaan maken met de nieuwste maand box! 

Een veelgestelde vraag is: heb ik nu zelf nog gereedschappen of materialen nodig als ik een maandbox wil gaan maken? Het antwoord is NEE, je hebt zelf niets nodig. 

Alles wat je nodig hebt zit in die box; – de materialen, bijvoorbeeld de wol, raffia, macrame garen of het hout – en de gereedschappen en de tools; een haaknaald, een steekparkeerder, lijmpistool met vullingen, een houtbrander, enz. 

Het enige wat je zelf nog nodig hebt zijn echt allerhande huis- tuin- en keukenartikelen zoals een pan, schaaltje of een schaar. Maar op het moment dat je het schaaltje nodig hebt om bijvoorbeeld Jesmonite te maken of Raysin te gieten, en er is een kans dat je het schaaltje daarna niet meer kunt gebruiken, dan zorgen we ervoor dat er ook mengbekers in jouw box zitten en roerstaafjes. Of als je een bepaalde maat nodig hebt van een schaaltje, dan zit dit ook in jouw box. 

Touwtjes die je nodig hebt, een sieraden tangetje, alles zit erin! Als jouw maandbox binnen komt, kun je gelijk aan de slag, je hoeft er niet over na te denken of je het juiste gereedschap wel in huis hebt, of de juiste maat haaknaald. Wij zorgen daarvoor en jij hoeft alleen maar lekker aan de slag met jouw DIY pakket! 

Alles wat we gemaakt hebben vind je hier in het overzicht Happiness in a box. 

Een deel van deze boxen kun je nog los bestellen of als alternatieve box kiezen (zie #8 bij de FAQ).

Maar voor een groot deel van de boxen geldt; op = op. 

Een impressie van de boxen zie je ook hieronder in de video’s. 

Wij zijn opgericht in September 2018. Sarah – de founder van September18 – heeft het bedrijf toen bedacht. Waarom precies, en hoe dit ging, lees je op de “over ons” pagina. 

We helpen je graag verder! Mail ons gerust op info@september18 en we beantwoorden binnen 1-2 werkdagen jouw vraag!

Bekijk hier de video's met uitleg!

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0