Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Hier vind je de leukste Do It Yourself video tutorials die je direct kunt bekijken om mee aan de slag te gaan. Bij iedere video “Aan de slag” met een complete box van September18 vind je een lijstje met materialen die je nodig hebt, super handig! 

Daarnaast hebben we ook super handige video’s gemaakt met tips hoe je een schaapje kunt prikvilten met lontwol, twee stukken lontwol aan elkaar kunt zetten, hoe je een deken breidt met lontwol en nog veel meer leuke gratis DIY video’s

Onze video’s met creatieve materialen zijn gemaakt voor iedereen. Of je nu ervaring hebt of niet, ook jij kunt aan de slag! En zo maak je met September18.nl de mooiste interieur accessoires en fashion items. Heb je geen zin om te zoeken naar de materialen? Of vind je het kopen van losse materialen te duur? Dan is ons September18 membership ideaal voor jou! Hiermee krijg je iedere maand een complete Do It Yourself box thuis gestuurd met alle materialen inbegrepen. Je hoeft dus niet meer te zoeken en de deur uit voor de juiste haaknaald, touwtje of mooi leren label om jouw DIY project helemaal af te maken. En daar zit ook altijd zo’n handige video tutorial bij, en een patroon / stappenplan ;-). 

We maken altijd vooraf het project bekend en je hebt altijd de mogelijkheid om een box te pauzeren! Doe je ook mee? Laat je vast inspireren door deze leuke gratis DIY video’s. Tot snel! 

We delen naast onze unboxing video’s wekelijks heel veel leuke DIY video’s en gratis inspiratie op ons September18 YouTube kanaalVergeet je niet te abonneren, dan mis je geen video!

Aan de slag - DIY tutorials

Bij September18 ontvangen members iedere maand een complete DIY box met alle materialen erin, een patroon en video tutorial.
De creatieve boxen van September18 zijn een echte aanrader als je graag knutselt en nieuwe dingen wilt leren en ontdekken. Even me-time en ontspannen terwijl je iets moois creëert. Een betere manier van ontspannen is er bijna niet! 

Een aantal van onze video’s die exclusief voor members waren, hebben we nu openbaar gezet, zodat iedereen ‘m kan zien en lekker inspiratie kan opdoen om aan de slag te gaan!

#17 Kerstster met lontwol

#18 Woondeken lontwol

#15 Gehaakte mandjes met lontwol

#16 Haute Couture borduren van een tas

#13 Dot painten op servies

#14 Macrame veren lontwol

#11 Shibori bourette

#12 Kussen van lontwol

#9 Paaskrans lontwol en zijde

#10 Raamdecoratie van zijde

#7 Sjaal vilten wol en zijde

#8 Kattenmand lontwol

#5 Bedsprei lontwol

#6 Kerstboom lontwol

#3 Dip Dye luxe shopper

#4 Wandhanger lontwol

#1 Krukje met lontwol

#2 Slippers met zijde

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 195 reviews.
0