Meld je voor 1 maart ’24 hier aan als nieuwe member en profiteer blijvend van een lagere member prijs. Vanaf 1 maart gaat de maandelijkse prijs omhoog.
Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Voor members

S18 Online Academy

Hoe werkt de online Academy voor September18 members?

Wanneer je member wordt van September18 meld je jezelf aan online voor jouw eerste welkomstbox. Bij jouw aanmelding maak je ook een account aan. Door het aanmaken van jouw account, kun je inloggen met jouw e-mail adres en zelf gekozen wachtwoord.

Zo heb je direct toegang tot jouw eigen September18.nl portaal!

Hier kun je jouw membership bijvoorbeeld pauzeren. En hier heb je ook direct toegang tot onze September18 Academy.  Dit is voor September18 members dus helemaal gratis!

In de S18 Academy staan alle video’s die je direct kunt bekijken en de bijbehorende patronen die je kunt downloaden als PDF sinds onze start: juli 2019. In september 2023 waren dit dus al 52 DIY tutorials! En iedere maand komt er weer eentje bij, YAY!

Kom je er toch niet helemaal uit? Geen zorgen! Mail ons even via info@september18.nl en we helpen je graag verder.

Wat kun je vinden op de S18 Academy?

Zodra je bent aangemeld, kun je inloggen op jouw account en heb je toegang tot de S18 Academy. Hier zie je direct alle patronen, video’s en boxen van de afgelopen jaren. Deze kun je ongelimiteerd bekijken en downloaden.

Ook staat het patroon en video van jouw welkomstbox in de S18 Academy. Deze herken je aan het nummer #. 

Iedere maand zetten we hier ook de nieuwste box voor je klaar. Dit houdt in; de video en het patroon. Je kunt dus zelf inloggen, en dan zie je alle video’s en patronen.
Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op!
Mail gerust naar: info@september18.nl. Veel plezier!

Ambassadeur September18 Onze Casa.

Toegang tot de S18 Academy zonder member te worden?

Dat kan. De Academy is gratis voor September18 members die ook een maandelijkse box ontvangen! 

Maar je kunt ook alleen een membership nemen voor de video’s en patronen voor slechts € 9,- per maand door je hier aan te melden voor de S18 Academy.  

In de S18 Academy staan alle video’s en patronen die je kunt downloaden als PDF sinds onze start: juli 2019. In september 2023 waren dit al 52 DIY tutorials! En iedere maand komt er weer eentje bij, YAY!

Gratis aanmelden op September18 YouTube

Tip: abonneer je gratis op ons September18 YouTube kanaal voor gratis DIY video’s, leuke tips, tutorials en meer!

Praktische antwoorden rondom jouw membership

Hoe werkt het pauzeren van jouw membership?

We maken altijd de box van de maand vooraf bekend. Dit doen we via de nieuwsbrief, via onze social media kanalen, en op onze website. Als je deze box minder leuk vindt, dan kun je deze heel eenvoudig pauzeren.

Door in te loggen op jouw eigen September18 portaal met je e-mail adres en zelf gekozen wachtwoord. https://september18.nl/mijn-account/ Daar klik je op de knop pauzeren en jouw box is voor die maand gepauzeerd.

Na een maand, dus nadat de box is verstuurd, wordt de pauzering opgeheven en kun je opnieuw pauzeren of gewoon lekker mee doen met de box van die maand.

Let op: je kunt tot de 1e van de maand pauzeren. We maken de box altijd bekend op de 18e, dat is makkelijk te onthouden met September18 ;-). Dus je hebt ruim voldoende de tijd om te pauzeren, maar doe het wel op tijd, want vanaf de 5e versturen we de box.

Kom je er niet uit? Mail ons op info@september18.nl, we helpen je graag verder!

Wanneer, waar en hoe maken we de nieuwe box bekend?

Vanaf de 18e van de maand maken we de nieuwe maandbox bekend, en dat is makkelijk te onthouden aangezien wij September18 heten ;-).

De eerste manier waarop we dit doen, is in de Facebook Community. Dit is een besloten Community speciaal voor September18.nl. Hierin zitten heel veel van onze members maar ook mensen die een keer een losse box hebben besteld. Het is sowieso leuk om je hiervoor aan te melden, omdat hier veel creaties die gemaakt zijn worden gedeeld, maar ook tips worden gegeven en vragen kunnen worden gesteld.

Daarna ook op onze social media kanalen, dus Facebook en Instagram. En daarna, ongeveer vanaf de 20e via een nieuwsbrief per mail. Hierin laten we precies zien wat je gaat maken en wat er in de box zit.

Hoe werkt het opzeggen van een membership?

Wanneer je besluit jouw membership op te zeggen, vinden we dit natuurlijk heel jammer, en gaan we ergens in een hoekje zitten huilen ;-). Maar we hebben het wel heel makkelijk voor je gemaakt.

Je logt in op jouw September18 portaal en daar klik je op de knop “Beëindigen”.  Dit moet je doen, voor de 1e van de maand. En dan wordt jouw opzegging direct verwerkt. Je ontvangt altijd van ons even een bevestiging per mail, dat je daadwerkelijk bent afgemeld. Kom je er niet uit, mail ons gerust op info@september18.nl dan helpen we je verder!

Wat wel belangrijk is om te weten, is dat wanneer je stopt als member met de maandelijkse boxen, je ook geen toegang meer hebt tot jouw portaal en de September Academy. Je kunt dan niet meer de patronen en video’s bekijken. Wil je toch heel graag toegang houden, dan kun je ook member bij ons worden zonder de DIY box. Een September18 Academy Only Membership. Dat betekent dat je toegang houdt tot jouw September18 Academy. Zo kun je alle patronen en video’s blijven zien van de afgelopen jaren, en ook die van de toekomstige boxen.

Heb je hier vragen over, laat het ons gerust weten! We helpen je graag verder!

Creativity can free your mind…

Vragen over onze patronen?

Koord van knalroze Hooked Spaghetti wat op tafel wordt geknoopt tot een strandtas met franjes.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
0