Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

September box | Snoepjeskussens van lontwol!

September box '24

September is onze jubileummaand en dan gaan we natuurlijk aan de slag met ons favoriete materiaal. Lontwol! Hiermee hebben we al talloze boxen bedacht. Het is zo’n leuk en veelzijdig materiaal. Je kunt ermee breien, haken, vilten en nog veel meer. 

In september gaan we deze super schattige snoepjeskussens maken. We laten je in deze video graag zien hoe ze eruit zien en uit welke kleurcombinaties je kunt kiezen. 

Unboxing, creatieve box van de maand, snoepjes kussens van lontwol.

Wat zit er in de box?

  • Leren labels
  • 2 bollen lontwol in je favoriete kleur
  • 2 binnenkussens
  • Touw

Kies uit de kleur Ivory-Blush, Grey melange-Shell, Antraciet-Fox. Maak je geen keuze? Dan ontvang je automatisch Ivory-Blush.

Ivory-Blush

Onze populairste kleuren in 1 mix! De combinatie ivory-blush moest gemaakt worden. Kijk eens wat een mooie combinatie. Ivory is een bijzondere kleur. Het is geen wit, geen geel, geen beige. De kleur laat zich moeilijk benoemen. Het is gewoon ivory. De blush is ook weer lastig. Het is onze populairste roze kleur, maar het is geen klassieke roze! Het heeft ook weer een beetje paars, maar niet echt paars. Nou snap jij het nog? Wij vinden het ook gewoon een toffe kleur en jullie blijkbaar ook. Want de blush wordt massaal gekozen voor het breien van onze heerlijke 2 kilo deken. 

Deze kleurencombinatie is de standaard optie bij deze box. Doe je mee met de maandbox dan ontvang je dus ivory-blush tenzij je kiest voor optie 2 of 3 hieronder. 

Tuinkussens gebreid met lontwol in Ivory en Blush / zachtroze.
Lontwol in Shell en Grey Melange.

Grey melange-shell

Shell, perzik, abrikoos… Saar en Saar zijn het niet eens over de naam voor deze kleur, maar een snoepje is het zeker. Deze zacht oranjeroze tint combineert super mooi met de grijskleurige ongeverfde wol. De grey melange is een variatie grijs met een vleugje wit. Je ziet er minder snel de haren van je huisdier op en de kleur komt nog mooier naar voren in combinatie met de shell.

 

antraciet-fox

Dit is de stoere combinatie van onze snoepjeskussens. Ik denk dat we ze dan maar even barrelkussens noemen. Dat is ook iets stoerder! Deze combinatie is met de ongeverfde antraciet kleurige wol. Deze wol is iets stugger dan de ivory. We combineren antraciet met de bruine Fox. Een kleur die doet denken aan de vacht van een vosje. Een stoere kleurcombinatie perfect voor het najaar of wanneer je niet zo houdt van die zoete kleurtjes.

 Deze kleuren zijn ook handig wanneer je bijvoorbeeld huisdieren hebt. De haren zijn er minder goed op te zien. Whoehoe! 

In deze blog laten onze ambassadeurs hun toffe variaties zien op de kussentjes. 

In deze blog geeft Jade interieurtips voor het stylen van het snoepjeskussen.

Lontwol in Antraciet Gemeleerd en Fox.

Wil je ook meedoen?

Voor members:

Onze members doen automatisch mee met de septemberbox en ontvangen deze vanaf 1 september in huis. Je ontvangt automatisch de kleur ivory-blush. Wil je liever optie 2 of 3? Dan kun je je keuze wijzigingen in de September18 Academy. Lontwol is hypoallergeen en zacht voor de huid.

Wil je liever een andere box doen dan kun je als member dit ook wijzigen in de Academy.

Extra box bestellen:

Members hebben ook €10,- korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent.

Member worden:

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 september via deze link. Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. Tip! De deken van lontwol is natuurlijk super leuk om te kiezen als welkomstbox. Deze is ook verkrijgbaar in ivory, grey melange of antraciet zodat je kunt matchen met je kussentjes.

Membership cadeau geven:

Een membership is een super leuk cadeau om te geven. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of een krukje als eerste box en daarna nog drie maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. Of kies voor onze cadeaubon. 

Je kunt de box ook als losse box bestellen zolang de voorraad strekt.

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Sarah en Sarina laten de verschillende kleuren lontwol zien waarmee je DIY projecten maakt.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 196 reviews.
0