Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

#E17 Losse Box | Vaasje & regenboog gieten met Raysin en kleurstof

DIY pakket Raysin gieten met kleur

Met dit complete DIY pakket Raysin gieten met kleur maak je twee toffe projectjes met de populaire giet techniek.

Je giet een vaasje en je giet een regenboog. In de regenboog kun je een iconische kaars zetten. In de box zitten drie kleuren poeder pigment in de primaire kleuren: geel, roze en blauw. Hiermee kun je jouw favoriete kleur in een handomdraai mengen. Bij de box zitten ook handige mengbekers en roerstaafjes. Het enige wat je nog toe moet voegen is water!

Ben je member? Dan krijg je nog eens € 10,- extra korting en betaal je slechts € 49,- voor deze losse DIY box. Log in als member om je korting direct te zien!

59.00

Deel dit product:

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Beschrijving

Wat is Raysin

Raysin is een zuiver wit gietpoeder. Het is heel makkelijk te verwerken. Je voegt de juiste hoeveelheid water toe, mengt het product en giet deze in een siliconen mal. Dit laat je uitharden. Je hebt geen oven nodig. Het product hard vanzelf uit. Het resultaat is een strakke, fluweelachtige vorm. Eventuele oneffenheden kun je lichtjes opschuren.

 

Vaasje en regenboog gieten met kleurstof

Je kunt op verschillende manieren Raysin kleuren. Je kunt gebruik maken van poeders, of van natuurlijke voedselkleurstof zoals bietensap of kruiden a la paprika poeder of kurkuma. In deze box zit poeder verf die geschikt is om Raysin mee te kleuren. Je ontvangt drie flesje kleurstof in geel, roze en blauw. Met deze kleuren kun je zelf jouw favoriete kleur mengen of de kleuren puur gebruiken.

Meng bijvoorbeeld rood en geel voor oranje, blauw en geel voor groen en rood en blauw om paars te maken. Door meer of minder kleur toe te voegen aan de Raysin heb je een pasteltint of een intensere kleur.

 

Wat kun je nog meer gieten?

Het gieten is verslavend! We kunnen ons dus goed voorstellen dat het naar meer smaakt als je dit vaasje hebt gemaakt in jouw favoriete kleur. Je kunt ook een regenboog gieten, of een kaarsenhouder die rond is en ook geschikt is voor waxinelichtjes.

Naast het gieten met Raysin kun je ook gieten met Jesmonite. Jouw siliconenmal is gewoon nog een keer te gebruiken, dus wij zouden zeggen, giet lekker door en geniet van je eigen gemaakte accessoires!

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het gieten!

 

Member korting

Als member van September18 krijg je € 10,- extra korting op deze box. Wanneer je ingelogd bent als member, wordt de korting automatisch toegepast.

Wil je de box mee versturen met je volgende maandelijkse DIY box? Kies dan voor “Meesturen met de maandelijkse DIY box” en we versturen de box gratis mee met jouw volgende maand box.

 

Do It Yourself membership / abonnement

  • Gratis welkomstcadeau naar keuze
  • 10 euro korting op losse boxen
  • Toegang tot de (besloten) Facebook Community waar veel inspiratie, tips en resultaten door members worden gedeeld.
  • Cadeautje op je verjaardag (indien bekend bij ons)
  • Toffe winacties, zoals member van de maand – win shop tegoed!
  • Gratis toegang tot alle patronen en video’s, sinds de oprichting van september18 in de September18 Online Academy
  • Gratis 60 x DIY patronen en video’s ebook
  • Live workshop (digitaal) met de box van de maand, gezellig samen mee doen / kijken en stel je vragen gerust aan ons creatieve team.
  • Alle materialen en gereedschappen zitten in de box. Ontdek vandaag nog je nieuwe hobby!

Meld je direct aan als nieuwe DIY member en kies jouw gratis welkomstcadeau!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “#E17 Losse Box | Vaasje & regenboog gieten met Raysin en kleurstof” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0