Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Oktober box | Papierscheppen | Maak je eigen kerstkaarten

Oktober box '24

In oktober gaan we alvast aan de slag voor de feestdagen. En dat is fijn! Want voor deze box mag je iets meer de tijd nemen. We gaan papierscheppen! In de box vind je ook een setje met allerlei leuke glitters en sterretjes. Speciaal voor de kerst! Als je het leuk vindt kun je namelijk alvast aan de slag met je kerstkaarten. Papierscheppen is super veelzijdig en we gaan je deze maand laten zien wat je hier allemaal mee kunt maken.  

In deze video unboxen we de oktoberbox. Dit zit er allemaal in…

Wat zit er in de box?

  • Dubbel houten frame met zeef
  • Papierpulp voor de productie van handgeschept papier gemaakt van 100% houtcellulose. 100 gr = 20-25 A5 vellen zelfgemaakt papier.
  • 3 vellen vilt (om het papier te laten drogen)
  • Zakje lavendel
  • 10 verschillende bakjes met kleine accessoires om mee te scheppen zoals goud & zilver flakes of later bij te plakken zoals parels, smileys, enz.
 
Het leuke aan deze box is dat je de gereedschappen kunt blijven gebruiken. Voeg nieuw (oud)papier toe en maak oneindig veel ontwerpen.

Ieder blaadje is uniek

Papierscheppen is de kunst van het met de hand maken van papier, waarbij oude vezels worden omgevormd tot nieuwe, unieke vellen papier. Dit ambachtelijke proces begint met het scheuren van gebruikt papier of natuurlijke vezels, die vervolgens worden geweekt en gemalen tot een pulp. Deze pulp wordt op een zeef geschept, waar de structuur en textuur van het papier worden gevormd. Met elke laag die je aanbrengt, ontstaat een stuk papier dat niet alleen een eigen karakter en esthetiek heeft, maar ook een duurzaam alternatief biedt voor commercieel papier. Het resultaat is een prachtig handgemaakt product dat de schoonheid van vakmanschap en creativiteit viert. Papierscheppen biedt een unieke manier om kunst en functionaliteit te combineren, met een persoonlijke touch die geen enkel fabrieksproduct kan evenaren. 😉 

 

Extra persoonlijk

In de box vind je allerlei materialen om te verwerken door je papier. En de komende maand leren we je welke toffe materialen je nog meer kunt gebruiken om unieke papieren te creëeren. Begin lekker op tijd met het maken van je kerstkaarten dit jaar. Dan kun je dat alvast van je to-do lijstje afvinken. Met je zelfgemaakte kaarten maak je echt indruk en het is extra persoonlijk. 

Papierscheppen met kinderen

Deze box is ook super leuk om samen met kinderen te doen. Op deze manier leer je je kinderen hoe er vroeger papier werd gemaakt. 

Tip: ga de tuin in en verzamel herfstmateriaal om toe te voegen aan je papiermix! 

Of voeg zaadjes toe aan je papier en plant deze nadat de kerst voorbij is in de tuin. 

In deze blog geven we je 5 creatieve Ideeën voor Kerstkaarten met Papierscheppen.

In deze blog geven we je onmisbare tips voor perfect papierscheppen

Wil je ook meedoen?

Voor members:

Onze members doen automatisch mee met de oktoberbox en ontvangen deze vanaf 1 oktober in huis. Ben je ook member van September8 kids? Dan ontvang je gelijktijdig de kidsbox voor de herfstvakantie.

Wil je liever een andere box doen dan deze maand? Dan kun je als member dit ook wijzigen in de Academy.

Extra box bestellen:

Members hebben ook €10,- korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent.

Member worden:

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 oktober via deze link. Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. Het aanbod welkomstboxen wisselt regelmatig.

Membership cadeau geven:

Een membership is een super leuk cadeau om te geven. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of een krukje als eerste box en daarna nog drie maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. Of kies voor onze cadeaubon. 

Je kunt de box ook als losse box bestellen zolang de voorraad strekt.

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 189 reviews.
0