Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Ontdek toffe DIY-projecten voor een aanbieding bij September18

DIY-knutselen is toch heerlijk! Lekker aan de slag met verschillende handwerktechnieken, zoals macramé, breien of haken en iets moois maken wat past bij jouw interieur, huis of lifestyle.

Met knutselen kun je ook heerlijk je creativiteit uiten en rust voor jezelf creëren. Bij September18 kun je dan ook een assortiment aanbiedingen vinden aan DIY-projecten met korting óf passend bij een speciaal seizoen of feestdag.

 

Goede voornemens | Voorjaar | Valentijn | Pasen | Moederdag | Vaderdag | Zomer | September jubileum maand | Herfst & Halloween Black Friday | Sinterklaas | Kerst | Winter 

Op deze manier kun je op verschillende manieren genieten van handwerken. Let er wel op: OP = OP en de knutselboxen passend bij een seizoen of feestdag zijn vaak limited editions en tijdelijk in ons assortiment. 

 

Do It Yourself and start now! 

Knutselpakketten in de aanbieding op dit moment:

Vind jouw favoriete aanbieding knutselbox bij September18!

In het assortiment aanbiedingen heb je keuze uit verschillende DIY-projecten. Knutsel erop los en maak bijvoorbeeld Raysin kaarsenhouders met deze knustel box.

Een deken breien van lontwol is ook een erg leuk project om mee aan de slag te gaan. Ontdek de knutsel box en maak deze fantastische deken. Heerlijk voor de koude dagen als ook om een voorjaarsavond of zomerse dag te verlengen met een warme loungedeken in de tuin. 

Wil je serieus aan de slag met handwerken en heb je duidelijke instructies nodig? Bekijk dan onze 60 X DIY-patronen map digitaal, waarin je 60 patronen vindt om mee te werken. Handwerken is nog nooit zo leuk geweest!

Complete knutsel boxen vind je bij September18

Het fijne aan al onze knustel boxen en dus ook de DIY-projecten in ons assortiment aanbiedingen, is dat deze compleet zijn aan materialen, gereedschappen en handige instructies, zoals tutorials, patronen en video’s.

Op deze manier heb je precies wat je nodig hebt en maakt het, het knutselen duurzamer. Ook bespaar je tijd, omdat je alles stap voor stap kunt volgen en maken. Start lekker met Macrameeën, haken, breien, vilten of andere handwerktechnieken en gebruik hiervoor diverse materialen, zoals lontwol, verf of glas. Makkelijk creatief zijn doe je met September18.

Geniet van kwalitatieve DIY boxen bij September18

Bij September18 selecteren we elke knutsel box zorgvuldig op kwalitatieve en mooie materialen. Daarbij zorgen we er ook voor dat de knutsel boxen origineel en toegankelijk zijn, zodat iedereen kan genieten van handwerken, terwijl ze een origineel project maken. Bij September18 ben je dus altijd verzekerd van een kwalitatieve (woon)accessoire en mocht je toch tegen bepaalde dingen aanlopen, kun je gebruik maken van onze snelle klantenservice per mail via: info@september18.nl. 

Geef een aanbieding knutsel box cadeau als origineel geschenk

Al onze knutsel boxen zijn het perfecte cadeau en vooral onze aanbieding knutsel boxen. Je kunt deze namelijk inkopen voor een koopje of passend bij een speciaal thema of seizoen. 

Ken je iemand die ontzettend houdt van knutselen, creatief bezig zijn en dingen maken? Of ken je misschien iemand die wat rust kan gebruiken? Geef dan een van onze aanbieding knutsel boxen als gift!

Zo kun je bijvoorbeeld je moeder, zus, nichtje, je collega die met pensioen gaat of een vriendin verrassen met een September18 knutsel box. Wedden dat je een glimlach op het gezicht van de gelukkige tevoorschijn ziet komen bij het geven van een DIY-project?

Ontdek onze aanbieding knutsel boxen vandaag nog!

  • Knutsel boxen en DIY-projecten
  • Uit voorraad besteld, binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Snelle verzending met DHL For You
  • Inclusief alle gereedschappen, benodigdheden
  • Gratis patroon en video instructies bij jouw DIY box!
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 195 reviews.
0