Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

DIY | Gietmal Pompoen

Siliconen gietvorm Pompoen

Oke, wij zijn verliefd! Deze pompoen is zo schattig, deze wil je toch gewoon hebben?

Vul de pompoen met jouw favoriete sieraden, kleine accessoires of vul de pompoen met soya was en een lont, en maak een schattige kaarsenhouder voor de donkere dagen in de herfst / winter.

Bestel vandaag nog deze toffe gietmal Pompoen! Met deze hoogwaardige siliconen gietvorm kun je objecten met de hand gieten met bijvoorbeeld Jesmonite, creative-cement of Raysin-gietpoeder.

9.95

Slechts 3 resterend op voorraad

SKU DIY45 Categorieën , , , ,

Deel dit product:

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Beschrijving

Gietmal Pompoen

De gietmal is gemaakt van siliconen waardoor deze voedselveilig, maatvast, helder, flexibel en gemakkelijk te ontvormen is. Het is bij uitstek geschikt voor de Raysin giet techniek, maar ook bijvoorbeeld om cement in te gieten, of Jesmonite.

De mal is hittebestendig tot ongeveer 60 graden Celsius, en daarom niet geschikt voor Epoxy hars.

Ideale kleuren en media voor schilderen, labelen en decoreren zijn: acrylverf, bijvoorbeeld Outdoor Paint, Allround Paint, Ultimate Sheen, Chalky krijtverf, stiften, metallic verf – uit de Beton DIY box – en nog veel meer. Ontdek de mogelijkheden en bestel vandaag nog deze toffe pompoen gietmal.

 

Reinigen gietmal

Spoel de vorm voor gebruik af met water. Er is geen extra lossingsmiddel zoals olie e.d. nodig. Dankzij het extreem elastische siliconenmateriaal kan het gegoten voorwerp na het drogen eenvoudig uit de vorm worden gehaald. Maak de mal daarna schoon met water en wat afwasmiddel; het behoudt zijn vorm en kan worden hergebruikt. Ideaal toch!

 

Recept gietmal regenboog met Raysin

  • Gehele mal; 400 gram Raysin
  • 480 gram creatief beton

Eventueel nog kleurstoffen toevoegen of glitters. Bij vloeibare verf, dan minder water toevoegen. Na het uitnemen kun je de uitgeharde vormen gemakkelijk bewerken met bijvoorbeeld acrylverf, krijtverf of muurverf.

 

Als Saar het kan…

We testen zoveel mogelijk voor je uit, en gingen aan de slag met creatief beton, en deze gietmal. Het resultaat is echt fantastisch, we kunnen niet anders zeggen….

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DIY | Gietmal Pompoen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0