Locatie & Route

Locatie

September18.nl is gevestigd in het pand van ZIJDAR Natural Silk & Zijdewinkel.nl. 

Bedrijventerrein De Trompet 1

De Trompet 1936 

1967 DB Heemskerk (Noord-Holland)

 

workshops-fun-zijdewinkel

 

Wat vind je in ons pand

Op de begane grond hebben wij onze winkel met zijden stoffen, verven, lontwol, DIY pakketten, accessoires en meer. Een verborgen pareltje in Heemskerk.

Op de 1e verdieping (alleen bereikbaar met de trap) vind je ons atelier van 78M2. Ons atelier is heerlijk ruim, licht en luxe. Wij zijn voorzien van allerlei faciliteiten:

  • Wij hebben 7 grote, in hoogte verstelbare tafels. Afmeting 160 x 80 cm. Je kunt iedere tafel individueel instellen als zit of sta plek, precies op de door jou gekozen hoogte. En lekker groot werken.
  • Ons atelier kijkt uit op een natuurrijke omgeving, op het water en op Park Assumburg.  Ondanks dat wij op een industrieterrein zitten, heb je dus een prachtig groen uitzicht! In het voorjaar en zomer zwemmen er ook zwanen in de sloot voor de deur. Hoe leuk is dat?!
  • De biologische Puro koffie, cappuccino, thee & water faciliteiten staan voor je klaar
  • Voor iedereen is er een kluisje met slot
  • Er is volop inspiratie met talloze voorbeelden
  • Gratis WiFi
  • Wij werken met de formule waarbij alle materialen inclusief zijn. Je hebt dus alle keuze, en nooit extra kosten of verrassingen achteraf. 

We hebben een ZIJDE-Museum op de 2e verdieping met de zijderoute, rijk archief van Zijde & ZIJDAR en heel veel moois om te zien. Zoals kunstwerken van diverse (inter)nationale textielontwerpers. Deze mag je gratis bezoeken als je bij ons bent. 

 

Kom je met de auto?

Met de auto neem je afslag Heemskerk vanaf de A9, bij de grote windmolen. Het bedrijven terrein ligt op ca. 3 minuten vanaf de snelweg! Er is een bedrijventerrein De Trompet 1 en een bedrijventerrein De Trompet 2. Nummer 2 ligt over het spoor heen richting Assendelft. 

zijdewinkel-locatie

Wanneer je van de A9 komt. Rij je automatisch over het viaduct en kom je uit bij een rotonde. Deze neem je driekwart naar links. Je neemt gelijk de eerste afslag links en ziet hier bedrijventerrein De Trompet 1. Ik zit niet de hele dag op dit muurtje ;-) maar je ziet wel gelijk waar je moet zijn. Achter mij zie je ook ons pand, gemarkeerd met geel. Dáár moet je dus naartoe. We kijken uit op het prachtige groene Park Assumburg.

 

Parkeren

Gratis parkeren voor de deur! Geen blauwe kaart nodig. We hebben vier parkeerplaatsen met bordjes Zijdar / Zijdewinkel.nl waar je gebruik van mag maken. Zijn deze bezet? Zoek dan s.v.p. een plaats zonder bordje. Dit zijn algemene en vrije parkeerplaatsen.

 

Rolstoel toegankelijkheid

Onze begane grond waar de shop & showroom is, is in principe prima toegankelijk met rolstoel. Helaas is ons toilet en Atelier waar we ook onze September18.nl workshops geven op de eerste verdieping minder goed toegankelijk, we hebben alleen een trap - met stevige leuning - naar boven.

 

Regio – reistijd indicatie met de auto:

Heemskerk, Beverwijk 0 tot 10 minuten : -)
Uitgeest, Castricum (ca. 10 minuten met de auto)
Krommenie, Assendelft (ca. 10 minuten met de auto)
Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek (ca. 10 minuten met de auto)
IJmuiden (ca. 15 minuten met de auto)
Alkmaar (ca. 20 minuten met de auto)
Haarlem (ca. 20 minuten met de auto)
Amsterdam (ca. 30 minuten met de auto)
Utrecht, Rotterdam, Den Haag (ca. 60 minuten met de auto)
Franeker (ca. 1 uur en 15 minuten met de auto)

 

Openbaar Vervoer 

Het dichtst bijzijnde station is Heemskerk of Uitgeest. Vanaf Heemskerk gaan er geen bussen. Je kunt een OV fiets lenen (vooraf reserveren!) en ca. 20 minuten fietsen. Of lopend door park Assumburg, ca. 45 minuten. Vanaf Uitgeest gaan wel bussen, maar het dichtst bijzijnde busstation bij ons bedrijventerrein is ca. 20 minuten lopen (helaas). Goed om rekening mee te houden dus!