Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Back on stock! Op verzoek van velen: Cyanotypie!

DEZE FANTASTISCHE BOX IS TERUG!

Op verzoek van velen…hebben we de cyanotypie box van augustus21 opnieuw ingekocht voor dit voorjaar :-). Je kunt ‘m hier direct bestellen!

LET THE SUN SHINE! 

Deze box staat in het teken van cyanotypie! Cyano wat…?!

Eigenlijk heeft bijna iedereen wel eens gehoord van cyanotypie, maar dan onder een andere naam: blauwdrukken. Maar in plaats van bouwtekeningen kun je van alles “printen”. Van bloemetjes en blaadjes, tot fotonegatieven en kant, als het maar plat is. Dit kan zowel op papier als op stoffen, zoals katoen, linnen en viscose. Zolang de stof maar 100% natuurlijk is. Bij deze techniek is zonlicht vereist en daarom hopen wij dat augustus ons nog heel veel mooie dagen gaat geven! 

COMPLETE BOX 

In onze DIY  box zitten alle materialen die je nodig hebt om deze blauwdrukken te kunnen maken. Verschillende soorten papier, maar ook een zuiver zijden lavandelzakje inclusief lavendel, aangezien zijde bijzonder geschikt is voor cyanotypie.

Deze techniek is bijzonder en verrassend en wij hopen dan ook heel veel prachtige resultaten van jullie terug te mogen zien! Wij kunnen niet wachten! 

AAN DE SLAG MET BLAUWDRUK OP PAPIER EN ZIJDE 

Deze techniek is bijzonder en verrassend en wij hopen dan ook heel veel prachtige resultaten van jullie opnieuw terug te mogen zien! Wij kunnen niet wachten! 

Op zoek naar inspiratie? Kijk dan ook zeker even naar de foto’s die we hebben geupload vanuit onze Facebook Community rond augustus / september ’21. Toen onze members massaal hiemee aan de slag zijn gegaan. 

DOE JIJ MEE MET DEZE ZOMERSE BOX? 

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- .

Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 3,95 (NL) of € 6,95 (België).

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Inhoud van het Cyanotypie doe het zelf pakket.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0